Mar Ezcurra, regidor de Cultura i Joventut, ha presentat aquest matí la nova programació del Teatre Circ Atanasio Die que inclou concerts, teatres, musicals, humor i espectacles infantils. “Una oferta d’esdeveniments variada i perquè tota la família gaudisca d’una cultura segura”, ha explicat l’edil.

Quant a teatres, es posarà en escena l’obra “Llévame hasta el cielo” amb Lolita Flores i Luis Mottola com a protagonistes el dissabte 15 de maig i la comèdia “Las leandras del amor” el diumenge 23 de maig.

El conegut grup musical SIDONIE actuarà en el Teatre Circ d’Oriola el dissabte 5 de juny i el jove cantant oriolà OTTO ho farà el dissabte 12 de juny amb entrada lliure. A més, l’1 de maig, podrem gaudir d’una “Nit Sabinera” amb Pancho Varona, Antonio García de Diego, Jaime Asúsa i Mara Fangs.

Així mateix, ve fins a Oriola el reeixit musical “La Llamada”, un divertit espectacle amb cançons originals i una banda en directe que ha aconseguit 14 Premis Broadway World.

I per als més xicotets de la família, aquesta programació inclou el musical “Willy Wonka i la Fábrica de Choocolate”, serà el dissabte 10 d’abril.

L’humor també serà el protagonista en aquesta programació amb l’actuació del conocidísimo monologuista Leo Harlem presentant “Deja que te cuente”, en el qual fa un recorregut pels millors monòlegs de tota la seua trajectòria.

Aquests nous espectacles se sumen als ja aprovats quedant tota la programació així:

TEATRE

DISSABTE 10 d’abril a les 18.00 hores. “Willy Wonka i la Fábrica de Chocolate. El musical”.

DISSABTE 15 de maig a les 20.00 hores. “Llévame hasta el cielo”, de Nacho A. Llorente i amb Lolita Flores i Luis Mottola.

DIUMENGE 23 de maig a les 20.00 hores. ”Las leandras del amor”. Entrada lliure.

DIVENDRES 28 i DISSABTE 29 de maig. “La llamada. El Musical”.

MÚSICA

DISSABTE 17 d’abril a les 21.30 hores. l’Índia Martínez.

DIUMENGE 27 d’abril a les 19.00 hores. Ara Malikian.

DIVENDRES 1 de maig a les 19.30 hores. La nit sabinera, amb Pancho Varona i Mara Barrrios.

DIVENDRES 30 de maig a les 12.00 i a les 17.00 hores. “Canta Juego, Te extiendo mi mano”. Infantil.

DISSABTE 5 de juny a les 20.00 hores. Sidonie.

DISSABTE 12 de juny. OTTO. Entrada lliure

HUMOR

DIVENDRES 23 d’abril a les 20.30 hores. “Pablo Chiapella.  Mal acompañao”. Monòleg.

DIVENDRES 7 de maig a les 21.30 hores. “Imbécil. Midiendo las palabras”, amb Alex O´Dogherty. Monòleg.

DIJOUS 20 de maig a les 21.30 hores. “Leo Harlem.  Deja que cuente”. Monòleg.

DIVENDRES 11 de Juny a les 21.30 hores. “Joaquín Reyes. Festejen la broma”. Monòleg.

Tots aquests espectacles es duran a terme amb totes les mesures de seguretat necessàries i amb aforament reduït. “Alguns espectacles poden patir variacions horàries degudes a la situació derivada per la pandèmia, per la qual cosa convidem a consultar les xarxes socials de la regidoria de Cultura i del Teatre Circ Atanasio Die per a estar informat de qualsevol eventualitat”, ha explicat Mar Ezcurra.

Les entrades estan ja a la venda tant en les taquilles del Teatre Circ Atanasio Die com en bacantix.com