Data
Divendres 4 de novembre de 2022, a les 19.00 h.

Lloc
Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

Intèrprets
Isabel López, soprano.
Shlomo Rodríguez, pianista.

Programa

Primera part:
«Somiar és desitjar aquesta» (La Ventafocs)
«Reflex» (Mulán)
«Will the Sun ever shine again» (Xafarranxo en el ranxo)
«Intermezzo Op.118 No.2» (Brahms)
«Oració d’Esmeralda» (El geperut de Notre Dona’m)
«Llar» (La Bella i la Bèstia)
«Riu avall i Colors en el vent (Pocahontas)

Segona part:
«On my own» (Els Miserables)
«I dream a dream» (Els Miserables)
«Balada No.1 Op.23» (Chopin)
«She used to be mine» (The Waitress)
«The winner takes it all» (Mamma Mia!)

ISABEL LÓPEZ
Nacida a Oriola en 2003 i estudiant de Traducció i Interpretació d’Inglés en la UA, comença a cantar als set anys en el cor de la seua església local, agrupació a la qual pertany hui dia i en la qual ha exercit com a solista en nombroses ocasions. Paral·lelament, és integrant del cor del col·legi Sagrats Cors de Redovà, amb el qual realitza diferents produccions musicals nadalenques i amb repertori d’èxits Disney.
Durant l’ensenyament secundari participa activament dins del cor de l’IES Jaume de Sant-Àngel, on es gradua en 2021 amb menció honorífica en el Batxillerat de Ciències Socials. Al llarg d’aquest període, actua durant cinc anys consecutius com a solista en les gal·les fi de curs, amb un repertori variat que abasta des de clàssics de ABBA, passant per alguns dels èxits de Mecano, fins a gèneres més tradicionals com la cobla. Fora de l’àmbit acadèmic, col·labora com a cantant en diferents gales benèfiques organitzades per l’Ajuntament de Redovà al costat de diversos músics del Conservatori d’Oriola.
Amb l’inici dels seus estudis en la Universitat d’Alacant comença una etapa com a membre de la seua Coral en la corda de contralt, sota la direcció de Shlomo Rodríguez. Això li permet explorar nous registres, que van des de peces clàssiques (Adagi de Albinoni, Nocturns de Mozart) fins canviades de nom bandes sonores originals, com les del Príncep d’Egipte (S. Schwartz) o Star Wars (J. Williams); sense oblidar musicals com Wicked (S. Schwartz) o Rent (J. Larson), dues obres en les quals participa com a solista. D’altra banda, la seua incorporació a aquesta agrupació musical li permet rebre classes magistrals del baríton Alejandro von Büren i la soprano Pepa García-Macià, les quals seran peça clau en el seu desenvolupament i maduració vocal.

SHLOMO RODRÍGUEZ
Pianista alacantí, format en el Conservatori Superior d’Alacant i especialitzat amb grans mestres com Miquel Ortega i Riccardo Muti. És professor en el Conservatori Superior de Dansa d’Alacant i director musical de la coral de la Universitat d’Alacant, el cor Vocemmus i les companyies Representainment i Òpera i Sarsuela de Madrid.