Com en anteriors edicions, enguany volen tornar a conquistar els paladars amb la ruta de tapes més esperada a Mutxamel: MUTXATAPA, i volen celebrar el seu 10é aniversari amb un gran sorteig de premis entre tots els que vinguen a degustar les tapes i amb una àmplia selecció de tapes passant des de la més tradicional fins a la més innovadora, i finalitzant amb un coctel o gelat.

Es manté el preu: tapa + canya 2,50€, i es podrà continuar desplaçant-se de tapa en tapa a bord del tren turístic els divendres i dissabtes (excepte el 25 de maig).

Es realitzarà un sorteig de premis entre totes les cartilles presentades, és molt senzill, només cal aconseguir emplenar les 12 caselles amb els encunys dels establiments participants i depositar-la en l’urna de la Tourist Info (de dilluns a divendres de 8.00 a 22.00, Av. Carlos Soler, 64). El sorteig es realitzarà el 6 de juny. Els premis han sigut oferits per l’Hotel Bonalba Golf, Spa Bonalba, l’Associació de Comerciants, Comercial Tabarca S.L.- Amstel i les empreses participants.

El primer premi és un BO REGAL: ESCAPADA LOVE PLATA que consisteix en una nit amb allotjament, desdejuni, sopar gastronòmic, spa nocturn i eixida tardana oferida per l’Hotel Bonalba 4 estreles. El segon premi consisteix en “Tu altura en cervesa” oferida per Comercial Tabarca. El tercer premi són 2 accessos a la piscina d’estiu de Bonalba, el quart, cinqué, sisé, seté i huité són sopars oferits per l’Associació de Comerciants de Mutxamel, seguits de dèsset premis més amb accés a spa bonalba, sopars, desdejunis,…. Oferits pels establiments participants.

Per a aquesta edició es tornarà a premiar als establiments participants amb premis a la millor tapa valorada pel públic i premis dins de la categoria professional a les tapes “Més Innovadora”, “Més tradicional i “Millor Cocktail”, l’elecció de la qual es realitzarà a través d’un “Mistery Shopper” (Comprador misteriós).

En aquesta edició participaran 33 establiments, sent aquests:

EN EL NUCLI URBÀ:

CASAL 3a EDAT “VIRTU”, PUB ESSEN, BURGUER TERRASSA BEACH I, BAR CA JUAN, BAR SIMÓN, CAFETERIA LA LLÁGRIMA, CAFETERIA VAIG MOLDRE, BAR EL CELLER, MESON EL SOTANILLO, BAR DE TAPES BRISA, RTE. NOU LA CANYADA, PUB OASI, CAFETERIA L’ESGLÉSIA, PUB EL MASET, BAR ROSA, ELS TAPES DE LA IAIA, BULEVARD 4, EL MOLIMAR I, MOLIMAR II, L’ESQUINETA, CHIMENERA, PIZZA EXPRESS, CERVESERIA AS DE TAPES, CERVESERIA MUTXAMEL, PINTXOLARI, CANYELLA EN RAMA, RIPMAR, EL PARAETA, CA PINTE

URBANITZACIONS:

LIDU GARDEN, RTE. CLUB DE GOLF BONALBA, HOTEL BONALBA, BELLADONA.

Tal com es realitza des de l’any 2013 l’empresa COMERCIAL TABARCA actuarà com a PATROCINADORA de la campanya Mutxatapa 2019 amb la cervesa AMSTEL OR I AMSTEL RADLER

Existeix un ampli ventall d’activitats d’oci que han preparat per a l’ocasió: Vistes teatralizadas familiars i infantils, Dia de la família, Mercat de Plaça de l’Art i visita guiada amb tren, senderisme, dissabtes al parc El Ravel.