Alguna cosa es mou en el món de la cultura. Artistes i treballadors del sector reivindiquen aquests dies en xarxes socials i a peu de carrer la importància de la seua professió. Units volen demostrar que, malgrat el colp que ha pogut suposar aquesta pandèmia, la cultura és segura i circumstàncies com les actuals constitueixen al mateix temps una oportunitat per a reinventar-se.

En aquest context han nascut Los Gatos con Alas, una plataforma impulsada per artistes l’objectiu de les quals és facilitar la visibilitat i contractació d’autònoms, petites i mitjanes empreses que ofereixen serveis culturals i artístics a Espanya. Qualsevol que desitge expandir el seu talent per tot el país, però no es veja amb temps o recursos suficients per a fer-ho pot contactar amb Los Gatos con Alas, els qui s’encarreguen de posar en contacte als artistes directament amb els seus potencials clients (ajuntaments, centres educatius, entitats culturals…): en concret, més de 30.000 al mes.

Los Gatos con Alas no són representants, sinó missatgers. La seua filosofia és la de revitalitzar el sector i ajudar al fet que persones amb talent que gaudeixen amb el teatre, la música, la pintura o qualsevol altra modalitat artística puguen viure d’això amb dignitat. Per aquest motiu, Los Gatos con Alas no cobren comissió per cada treball que obtenen els membres de la plataforma; tot el benefici i el mèrit és seu. “Som conscients de la situació que estem vivint i per això volem aconseguir treball a artistes com nosaltres sense causar perjudici a les arques públiques, sense necessitat de mánagers o intermediaris que facen negoci incrementant el preu de les obres. La nostra agència és responsable: els artistes són els qui posen el preu i reben amb il·lusió les crides”, explica Aida Ivars, fundadora, al costat de Tomás Hernández, d’aquesta plataforma.

D’aquesta manera, Los Gatos con Alas ofereixen tot el que els ha funcionat com a artistes per a promocionar el treball d’uns altres, per molt pocs diners. A més, no sols es beneficien els propis artistes, sinó també les entitats que poden contractar de manera fàcil i precisa els serveis culturals que necessiten rebent directament informació sobre ells o accedint al complet catàleg que Los Gatos con Alas posen a la disposició de tots en la seua pàgina web, www.gatosconalas.com

A més del seu treball com a artistes, els membres de Los Gatos con Alas tenen la possibilitat de publicar tot tipus d’esdeveniments, serveis i ocupacions. La plataforma, en ser col·laborativa, permet generar sinergies amb altres participants de la comunitat i intercanviar inquietuds, necessitats o impressions. L’objectiu és crear una gran xarxa d’artistes que s’enriquisquen mútuament i puguen a la fi donar eixida a la seua creativitat i talent.

Si vols saber més, posa’t en contacte a través del telèfon 667 03 81 97 o escriu un email al correu info@gatosconalas.com. Estaran encantats d’atendre’t!