El mes de juny, Petrer comptarà amb un nou festival musical, “Nits de Bitrir” “amb la idea de continuar apostant, com sempre hem fet a Petrer, per la cultura i, en aquest cas, per la música”, ha destacat el regidor de Cultura, Fernando Portillo, que aquest matí ha presentat en aquest nou esdeveniment cultural acompanyat de l’alcaldessa, Irene Navarro, i els representants de l’empresa “Festival d’Estreles”, Ismael Beiro i Juan Bernal.
Portillo ho ha definit com “un nou esdeveniment a la ciutat que organitzem amb molta il·lusió” i que, segons el regidor, “ve a emplenar un espai dins dels actes amb especial rellevància que tenim en la localitat, que comencen pràcticament el mes de març i que perduren fins a novembre, però teníem un mes de juny on no teníem cap esdeveniment rellevant a la ciutat”.
El festival tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 de juny al Parc 9 d’Octubre amb propostes musicals “concordes a tots els públics”, segons ha explicat Ismael Beiro, promotor del festival i conegut ex concursant de la primera edició de Gran Germà. Beiro ha desgranat el cartell del festival, que arrancarà la nit del 16 de juny amb una Nit de DJ’s; el dissabte 17, a la vesprada, serà el torn del musical infantil “El Tribut del Rei León”. A la nit, serà el moment del plat fort del festival, amb el concert de Nacha Pop. El diumenge 18,”Els Tres Tenors” tancaran el festival amb la seua proposta lírica.
Beiro ha explicat que “triem una localitat per província per a aquest festival i Petrer la triem per la bellesa i pel fàcil que ens l’ha posat l’Ajuntament, a més de per entendre que la cultura és un pilar fonamental”. També ha destacat la importància que per a l’organització i logística del festival es contracten empreses i persones de la localitat.
Per a l’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, aquest festival “és una cosa inèdita, ja que no hi ha hagut un festival d’aquestes característiques a Petrer”. Navarro ha precisat que “l’èxit que hui puguem ser ací asseguts fent públic aquest festival per al mes de juny és la sintonia i l’enteniment que heu tingut per part de l’empresa a captar el que és l’essència i la manera de treballar d’aquest equip de govern”, destacant que “la cultura és un pilar fonamental dins de la població i és diversa la programació cultural que hi ha de punta a punta d’any” i, a més, “donant una oferta variada perquè el rang d’edats siga el màxim possible”.
L’alcaldessa ha agraït a l’empresa Festival d’Estrella “la sensibilitat i l’esforç de l’empresa perquè tot aqueix treball que puga sorgir del festival revertisca a Petrer i en l’economia local”.
L’altre promotor del festival present en la roda de premsa, Juan Bernal, a més de ressaltar la implicació de l’Ajuntament, ha dit que l’objectiu del festival és que “tot el que es pot presentar en grans estadis, en grans teatres, poder presentar-ho en localitats més xicotetes i que els seus ciutadans puguen gaudir d’aquests mateixos esdeveniments a preus populars”.
VENDA D’ENTRADES
Segons han informat els promotors del festival, les entrades estaran a la venda al llarg de la setmana a través de dues plataformes digitals: entradas.com i petrersacatuentrada.es. A més, l’empresa promotora també habilitarà 5 punts de venda en establiments comercials de la població.
També han precisat que es tracta de preus molt ajustats amb l’esdeveniment més car amb un preu entorn dels 15 euros. Han indicat que, per exemple, en el cas de “Els Tres Tenors”, fins i tot hi haurà entrades bonificades per a majors de 65 anys al preu de 8 €.