El regidor de Joventut, Víctor Ferrández, ha presentat la nova Associació Cultural La Vara. L’edil ha explicat que “des del punt de vist jurídic és una associació cultural, però està composta íntegrament joves torrevejenses que volen treballar conjuntament per la cultura al nostre poble”. L’edil ha estat acompanyat en la presentació pel president de l’associació, Pablo Ruiz Atienza.

Ferrández ha donat a conéixer que “l’Ajuntament ha col·laborat i assessorat en tot moment, ja que considerem que és de vital importància el naixement d’aquest tipus d’associacions a la nostra ciutat, però tot el mèrit ha sigut d’ells i elles, per la qual cosa des de la Regidoria els desitgem tota la sort del món i podran comptar amb mi per a tot quant necessiten”.

Per part seua, Atienza ha explicat que “l’Associació Cultural La Vara naix d’un grup d’amics de Torrevella que creu que la població demanda o necessita una eina per a unir les diferents arts i cultures i acostar-les a tota mena de públic”. En aquest sentit, ha destacat que “pretenem ser aqueix nexe d’unió entre art, cultura i ciutadania”. Per a això, ha informat que “s’organitzaran esdeveniments molt variats i de fàcil accés per a tota la població com a concerts, monòlegs i tallers infantils entre moltes altres iniciatives”.

A manera d’inauguració, dissabte que ve 1 de juny, en la primera piscina natural del Passeig Juan Aparicio tindrà lloc una concentració per l’art urbà en col·laboració amb la Regidoria de Joventut que, tal com ha relatat el mateix Atienza, “el que pretenem amb aquest acte és mostrar la bellesa i importància de les diferents arts urbanes fomentant la participació de la gent”. Hi haurà una taula informativa, batukada i malabars.

Associació Cultural La Vara està present tant en Facebook com en Instagram com ‘ASOCILAVARA’ i en aqueix espai aniran informant de tots els actes i esdeveniments que organitzen. Així mateix, és possible posar-se en contacte amb l’associació a través del seu correu electrònic: asociacionlavara@gmail.com

L’edil de Joventut, Víctor Ferrández, ha conclòs la seua compareixença davant els mitjans ressaltant la importància que “a la nostra ciutat nasca una associació la finalitat de la qual és fer accessible la cultura per a tots els públics, una meta preciosa i l’administració hauria de posar de quants recursos disposa per a aconseguir aquesta fi.”