Naix l»Associació de Voluntaris dels Animals de Torrevella’ (AVAT)

Naix l»Associació de Voluntaris dels Animals de Torrevella’ (AVAT)

Naix oficialment, amb data 15 d’abril de 2020, l»Associació de Voluntaris dels Animals de Torrevella’ (AVAT), registrant-se, com no podia ser d’una altra forma, de manera telemàtica, com a nova entitat sense ànim de lucre en la Conselleria de l’Administració Pública. La Junta Directiva – la qual va signar l’acta fundacional abans de l’inici del confinament – està formada per un total de dotze persones de sis nacionalitats diferents, totes elles voluntaris i voluntàries de l’Alberg municipal de Torrevella.

Alguns dels objectius de l’associació són, continuar donant suport al funcionament del centre de recollida d’animals d’aquesta localitat, i prestar ajuda directa en aspectes en els quals l’ajuntament veu limitada la seua actuació, siga per falta de personal o per llargs tràmits administratius. Tractem de donar suport també en casos fora del propi alberg.

Una altra de les labors d’aquesta associació és la gestió de les adopcions, per exemple, difonent els casos dels animals per les xarxes socials i per tots els mitjans que se’ns brinden, fent un exhaustiu control dels possibles adoptants, vetlant sempre pel benestar animal per a poder garantir una llar adequada i segur. Durant l’estat d’alarma, les entrevistes personals es continuen realitzant, però per videoconferència!

Amb l’ajuda de tots els voluntaris que acudeixen dia rere dia a cuidar als gats i gossos (a vegades tambiénn a falciots, tortugues, fures, conills o gavines i un llarg etcètera), tractem de convertir l’estada dels animals abandonats o perduts en un període el més curt i amé possible. Qui vulga ser voluntari/a actiu, soci/a o part de la nostra xarxa de cases d’acolliment, només ha de posar-se en contacte amb AVAT.

La formalització d’aquesta associació combina la il·lusió i les ganes amb la necessitat de posar en marxa activitats de divulgació i conscienciació en aquesta matèria, a part d’esdeveniments benèfics de tota mena. Compten des de ja, amb una pàgina de Facebook (AVATorrevieja) a la qual ens conviden a entrar i a seguir-los, a més d’un correu de contacte avatorrevieja@gmail.com a través del qual us podran contestar en castellà, anglés, francés, alemany, italià, noruec, suec i finlandés.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X