Dissabte que ve 14 de desembre de 2019 s’inaugura l’exposició Almagrafías, radiografies de l’ànima, de l’artista multidisciplinària Natalia Pérez Chazarra (Alacant, 1972).

Exposarà una sèrie de collages tèxtils i llibres objecte, usant com a tècnica principal la impressió botànica, una tècnica lenta i complexa, a través de la qual s’aconsegueix que determinades fulles transferisquen el seu tint i la seua forma al suport, usant sol productes naturals, contacte, calor i temps.

A través de la seua obra, reflexiona sobre la petjada, la cicatriu física i emocional, la soledat buscada o oposada i la bellesa que subsisteix després d’ella.

Natalia Pérez Chazarra, està especialitzada en el llibre objecte o lliure escultura, alguns dels quals podran contemplar-se en aquesta mostra.

Al llarg del temps en què estiga oberta aquesta exposició se celebrarà una trobada en el qual l’artista aprofundirà a prop del concepte de llibre d’artista o lliure objecte i de la impressió botànica com a tècnica, així mateix, els assistents podran intervindre una de les seues obres.

Inauguració: dissabte, 14 de desembre, a les 20.00 h. en ACAS (Ángel Castaño Art Space). Plaça de Sant Joan, 1. Elx. Romandrà oberta fins al 12 de gener de 2020. Horaris: Matins de dimecres a dissabtes d’11.00 a 14.00. Altres horaris amb cita prèvia