La promotora Villasonora aposta un any més per un esdeveniment diürn amb contingut musical de qualitat i accions artístiques per açò torna un dels esdeveniments electrònics de l’any en la província d’Alacant. Villasonora torna amb la millor música electrònica en un enclavament rural, aquesta vegada a Novelda però d’ubicació encara secreta, que tindrà lloc el dissabte 30 de juny de 12h a 00h i que combina la música en directe amb diferents expressions artístiques i gastronomia.

Aquesta edició de Villasonora ofereix música electrònica en viu de la mà de Jackwasfaster i Holed Coin com a actuacions estel·lars de l’esdeveniment, a més de comptar amb noms com Yin Elek, Hamann, Miyagui, Rubén Vidal o Dano Hendy.

Cartel Villasonora 2018. Novelda.

Cartel Villasonora 2018. Novelda.

En la part purament artística, la promotora col·labora estretament amb Alcaina & Steve Art Projects i Art N Ground a manera de comissaris de la part artística expositiva. En aquesta edició han volgut fer-li un volt i han apostat fortament per les noves tecnologies, com l’experiència de realitat virtual Oika On-*The-*Natch, creada pel Dr. Rich Blundell i guarida per Art N Ground o el glitch art a càrrec de Vanitas404 ; a més hi haurà mostres d’art digital i audiovisual d’artistes com Dori & Grey, Kribi Heral, Ana Wika, 218 o Sandra Braceli.

D’altra banda, The Whale Project, presenten el seu projecte “The Tree” : dansa aèria en contacte amb la naturalesa, que al costat de Jorge Vidal, el col·lectiu La Verge!, Daniel Juan de Rojas i Inés Villeparisis completen la proposta d’arts escèniques.

Com a novetat en aquesta edició comptaran amb una gran piscina per a alleujar la temperatura i un Tattoo Studio presentat per Thunderbitch i Inkers, a més de les activitats dirigides als més xicotets com en altres edicions. I per a gaudir de l’oci de manera segura, Villasonora ofereix la possibilitat d’acudir amb autobús des de les ciutats d’Alacant i Elx. Per a màs informació i entrades en villasonora.com.

Web:  www.villasonora.com

Espacio arte: http://villasonora.com/category/arte/
Música: http://villasonora.com/category/musica/
+ Villasonora: http://villasonora.com/masvillasonora/

Si t’ha agradat aquesta notícia, comparteix-la en xarxes socials. Inclou els nostres hashtags #LOBLANC#envalencia #CulturaAmbtu #CulturaAmbmi #CompartimCulturaAmbtu. Per a conèixer altres esdeveniments en la zona consulta nostra Agenda