Aquest pròxim dimecres 10 de novembre continuarà, a les 19.30 hores, a la Biblioteca Pública Municipal “María Moliner” d’Oriola, el VII Cicle de “Trobades amb la poesia”, organitzat per la Fundació Cultural Miguel Hernández i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Oriola, dins de la programació de la “Tardor Hernandiana”.

El cicle, coordinat igual que els sis anteriors celebrats en 2018, 2019, hivern i tardor de 2020, i primavera del present any, per José Luis Zerón Huguet, pretén posar veu poètica a l’emblemàtica casa on va nàixer l’universal Miguel Hernández, encara que les circumstàncies sanitàries van obligar al trasllat de l’espai per un altre més ampli.

En aquesta sessió recitarà Natxo Vidal, nascut a Monòver en 1978. És professor de Música, en l’especialitat de Trombó.

Ha publicat els següents poemaris: “Atrás no es ningún sitio” (Universitat de Murcia, 2006. Accésit en el VI Premi de Poesía Dionisia García), “Sal en los ojos” (Los papeles del sitio, Sevilla, 2012. Finalista en els Premis de la Crítica Valenciana 2013), “La niña que jugaba a la pelota con los dinosaurios” (Huerga y Fierro, Madrid, 2013), “Ícaros desorientados” (Raspabook, Murcia, 2015), “Mi parte de la pólvora” (Huerga y Fierro, Madrid, 2018), “Así termina” (Frutos del Tiempo, Elche, 2020).

Igualment, ha publicat el llibre de relats “Stravinski en el Birdland” (Col·lecció Sud-est, Cartagena, 2018).

Ha col·laborat amb les revistes d’art i literatura “El coloquio de los perros” o “La Galla Ciencia” i part del seu treball apareix, a més, en altres revistes, fòrums i fanzines. Forma part de l’antologia de relat breu “Semana de Pruebas” (Fardatxos editors, Almería, 2009) i ha recitat els seus textos a Múrcia, Alacant, Almeria, Cartagena, Madrid, València, Albacete o Nova York, entre altres llocs.

Actualment és professor de Trombó en el Conservatori de Música de Múrcia.