Concert especial del grup Nena Daconte en el Auditori de La Nucia dissabte que ve, 28 de gener a les 20.00 hores.
2023 marca la volta a l’actualitat de Nena Dancote ja que el 10 de març es publicarà el seu nou disc “Casi perfecto”. En els últims mesos ha anat caldejant l’ambient de la presentació del nou àlbum presentant tres noves cançons que aniran incloses en el disc: “Detrás de cada luz”, “Despiértame, Madrid” y “Al son de una guitarra”. A més Mai Meneses, que és qui està darrere del nom de Nena Daconte, ha publicat un llibre de vivències que ha tingut gran repercussió editorial.
La història de Nena Daconte es remunta al moment en el qual Mai Meneses comença a destacar artísticament després del seu breu pas pel famós concurs de televisió Operació Triumfo. Després, la cantant madrilenya Mai Meneses formarà un duo en 2005 amb el músic barceloní Kim Fanlo. Amb aquesta unió naixerà el grup Nena Daconte a partir d’un nom literari, ja que Nena Daconte és un personatge del conte «El rastro de tu sangre en la nieve» de Gabriel García Márquez.
El mes vinent de març eixirà a la venda el nou disc de Xiqueta Daconte, del qual Mai Meneses ha anat avançant diverses cançons, durant 2022, amb un so propi banyat en l’estil de pop rock dels anys 90 del passat segle. La pròpia Meneses ha dit que és “un disc super rocker”. I ha llançat un nou single d’avanç titulat “La teua cançó” que ha comptat amb la col·laboració de Celia Becks –baix i veu d’acompanyament-. Celia Becks, no sols és intèrpret de música, també és actriu de doblatge, compositora i baixista en la banda de pop-punk La La Love You des de l’any 2014 i ara la nova col·laboradora de Xiqueta Daconte.
Les entrades per a assistir al concert de Nena Daconte en el Auditori de La Nucia estan a la venda al preu de 20 euros. Preu únic. A la venda en entradas.com, també en taquilles de l´Auditori o fent clic en el següent enllaç:
https://www.entradas.com/noapp/artist/nena-daconte/nena-daconte-alicante-1633332/?affiliate=aln