Aquest pròxim dimecres 17 de novembre continuarà, a les 19.30 hores, a la Biblioteca Pública Municipal “María Moliner” d’Oriola, el VII Cicle de “Trobades amb la poesia”, organitzat per la Fundació Cultural Miguel Hernández i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Oriola, dins de la programació de la “Tardor Hernandiana”.

El cicle, coordinat igual que els sis anteriors celebrats en 2018, 2019, hivern i tardor de 2020, i primavera del present any, per José Luis Zerón Huguet, pretén posar veu poètica a l’emblemàtica casa on va nàixer l’universal Miguel Hernández, encara que les circumstàncies sanitàries van obligar al trasllat de l’espai per un altre més ampli.

En aquesta sessió recitarà Nieves García-Cabrero, nascuda a Alacant en 1993. És poeta, ballarina i graduada en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, i màster de professorat per a Educació Secundària. Ha fet classes de dansa i actuat en diversos escenaris d’índole nacional com el Teatre Cofidis Alcázar de Madrid o el Teatre Afundación Vigo de Galícia, entre altres.

Ha publicat “Duele, digo duelo” (2019) en l’editorial Talón de Aquiles, antologies col·lectives com “A pecho descubierto” (2017) i “Licencia para mentir” (2021), articles científics, i el seu segon llibre propi “Desglaç Blau” (2020) amb l’editorial Talón de Aquiles.