Niña Pastori torna als escenaris amb la seua mirada més personal en ‘Bajo tus alas’, el seu nou treball. Aquest dissabte tots els seus seguidors podran veure i escoltar a la cantant a l’Auditori Internacional de Torrevella, a les 22.00 hores, on mostrarà el seu últim treball. Queden poques entrades que es poden adquirir en www.auditoriotorrevieja.com.

La gaditana porta 20 anys sobre els escenaris, després que debutarà amb ‘Entre dos puertos’, avalada per Alejandro Sanz, i des de llavors ha collit importants reconeixements tals com guanyar el Grammy Llatí, fins a quatre ocasions, i també ser l’única artista flamenca nominada al Grammy.

En “Bajo tus alas” la de Sant Ferran a volgut fer un pas més en aqueix estil tan personal. Així creix una artista captivadora, que s’exhibeix en cançons com les ja avançades Des del terrat i L’habitació.

El treball va eixir a la venda el passat 27 d’abril per a entrar directament en el número 1 de la llista de vendes de discos a Espanya, mantenint aqueixa posició durant dues setmanes consecutives i el Top 10 fins hui, a més de romandre en el número 1 d’iTunes durant tota la setmana del seu llançament.

A més, la gira que fa parada aquest dissabte a Torrevella va arrancar amb gran èxit, sent moltes les ciutat que han penjat el cartell de no queden entrades.