La cantant Niña Pastori actuarà dilluns que ve 2 d’agost en el Festival Brilla Torrevieja. El concert se celebrarà a l’Auditori Eres de la Sal i donarà principi a les 22:00h. Xiqueta Pastori celebra enguany el 25 aniversari de la seua trajectòria artística amb una gira única i altres esdeveniments per a commemorar la seua carrera. Com a primer esdeveniment de celebració, el mes d’abril passat es va unir a l’artista urbà DELLAFUENTE en una nova versió de “Ese gitano”, el tema del seu àlbum debut “Entre dos puertos”.

Amb 8 anys es va pujar a un escenari per primera vegada i amb 12 el gran Camarón de l’Illa ja s’havia fixat en el seu talent. L’artista és considerada una llegenda dins del món musical ja que ha demostrat que qualsevol gènere es pot renovar. La seua veu inconfusible, el seu nervi i el compromís amb les seues arrels han fet d’ella una de les artistes més respectades i llorejades de la música espanyola, especialment del flamenc.

Niña Pastori ha consolidat una carrera en la qual ha sigut reconeguda amb quatre Grammy Llatins, dos Premis Dial, altres punts Amic i diversos discos d’Or i Platí en països com Espanya, Colòmbia i l’Argentina, entre altres.

La “Gira 25 anys”, amb parada a Torrevella, pretén engegantir la figura de Niña Pastori.

Entrades a la venda en: www.brillatorrevieja.com