Amb un triat programa dedicat a tres dels grans compositors espanyols del segle XIX —Enrique Granados, Isaac Albéniz i Manuel de Falla— el pianista cordovés ens oferirà el seu concert “Noche Española” divendres que ve 3 de maig a les 20’00 h.

Pablo Amorós va realitzar els seus estudis de piano en el Conservatori Superior de Música de Còrdova, obtenint les més altes qualificacions. Posteriorment es trasllada a Londres per a ampliar la seua formació amb la prestigiosa mestra Noretta Conci, deixebla d’Arturo Benedetti Michelangeli. Més tard torna a Espanya, on es perfecciona amb Alicia de Larrocha i completa la seua formació amb la pianista Cristina Bruno, figura clau en el seu desenvolupament personal i artístic. Ha rebut classes magistrals de mestres de la talla de Jorge Luis Prats, Joaquín Achúcarro, Hans Graff, Marcela Crudelli, Walter Kraft i Natalia Troull.

Ha actuat en les millors sales espanyoles, destacant els seus concerts a l’Auditori Nacional de Madrid, Gran Teatre del Liceu de Barcelona, Teatre de la Maestranza de Sevilla, Auditori Manuel de Falla de Granada, Palacio Euskalduna a Bilbao… A més ha actuat amb diverses orquestres nacionals i internacionals, realitzant concerts a Anglaterra, Itàlia, França, USA, el Perú i la Xina.

Per a aquest concert, el pianista Pablo Amorós, ha seleccionat a tres grans compositors de la música pianística espanyola: d’Enrique Granados (1867-1916) podrem escoltar Allegro de Concert i Valsos Poètics; de Manuel de Falla (1876-1946) la seua Serenata Andalusa i Fantasia Bètica. I la segona part del concert, estarà dedicada a Isaac Albéniz (1860-1909), del qual es compleix enguany el 110 Aniversari de la seua mort, amb dues dels seus quatre quaderns d’Ibèria. Quadern I (Evocació, El port, Corpus Christi a Sevilla) i Quadern II (Rondeña, Almería i Triana), composicions de gran exigència tècnica.

“NOCHE ESPAÑOLA”

PABLO AMORÓS, piano

Divendres 3 de mig 2019.  20’00 hores

Precio único: 10 euros.

 

www.pabloamoros.com