Noches Mediterráneas retornarà la música en directe a la ciutat d’Alacant. Des que al març la indústria cultural mundial es paralitzara a causa de l’avanç de la pandèmia, Produccions Baltimore ha estat treballant amb la possibilitat de plantejar tot un cicle que retornara l’esperit musical a Alacant. Ara, dins d’aquest nou context, arriba un ampli cicle de concerts a l’aire lliure que s’allargarà durant tot l’estiu de 2020.

El Port d’Alacant serà l’escenari encarregat d’acollir els directes programats per a les nits dels mesos de juliol, agost i setembre, dels quals hui es revelen els primers 18 dels prop de 30 artistes presents. Seran concerts a l’aire lliure, distribuïts per localitats i adaptats a les noves mesures de protocol sanitari.

Es tracta d’un programa musical ambiciós i eclèctic que retornarà la música en directe a l’agenda cultural alacantina després d’aquests mesos d’aturada inesperada. El recinte del Port d’Alacant comptarà amb un escenari pel qual passaran, en ordre cronològic, un primer llistat d’artistes confirmats com Carolina Durant, Carlos Sadness, Rock en Família: Descobrint a The Beatles, Derby Motoreta’s Ruquet Kachimba, Coque Malla, Kiko Veneno, Varry Brava, Viva Suecia, Los Enemigos, Rock en Família: Descobrint a Metallica, Miss Caffeina, Loquillo i Gabriel Sopeña, Ladilla Russa, Second, La Habitación Roja, Amaral, Ara Malikian i León Benavente.

Més que un espai musical

El recinte del Port d’Alacant comptarà amb una zona gastronòmica de primer nivell que estarà en actiu de 20h a 00h en cadascun dels concerts programats. Aquest espai gastronòmic anirà acompanyat d’una àmplia carta de cerveses i cocteleria per a gaudir al costat de la mar. Una zona ideal com a preàmbul als concerts.

A més, Nits Mediterrànies comptarà amb una programació per a tota la família, de la qual hui es confirmen la seua primeres dates. El dia 26 de juliol arriba “Rock en família: Descobrint a The Beatles”, un espectacle en el qual grans i xicotets coneixeran la història que hi ha darrere de la gran banda dels anys 60 i escoltaran les seues cançons en directe, mentre que el 2 d’agost arribarà “Descobrint a Metallica”. L’organització conjumina forces per a això amb la productora Rock en Família, pionera en l’organització de concerts per al públic familiar a Espanya.

Alacant recupera l’oci i la cultura

Aquest innovador programa musical comptarà amb una trentena de dates que passaran a les nits Mediterrànies de la ciutat, fins a 24.000 assistents gaudiran de nou de la música en directe. Alacant rebrà, a més, un impacte comunicatiu i directe en el sector turístic superior al milió d’euros. Produccions Baltimore, la principal promotora de concerts de la província, torna així a la ciutat que va veure nàixer el Low Festival en 2009.

Així, Alacant se situa a l’altura de capitals com Madrid, València o Sevilla i recupera per a la cultura i l’oci de qualitat un dels seus espais més emblemàtics, el Port d’Alacant, en el qual promet ser un estiu atípic però també de canvi. Nits Mediterrànies situa a la ciutat d’Alacant al capdavant d’aquesta nova etapa per a la música en directe, amb un dels cicles d’estiu més importants del país.

Protocol sanitari en Nits Mediterrànies

Cada concert es durà a terme respectant les mesures d’higiene i seguretat anti Covid-19:

Directes a l’aire lliure

Aforaments d’entre 400 i 800 persones com a màxim

Público organitzat per seients amb localitats

Distància de seguretat de 1.5m entre assistents

Utilització de màscares de manera obligatòria en transitar pel recinte

Espai condicionat amb dispensadors automàtics de gel hidroalcohólico en accessos i banys

Desinfecció i neteja de l’espai abans, durant i després de l’esdeveniment

Gots d’un sol ús

Entrades ja disponibles

Les entrades amb les quals poder assistir als concerts de Carolina Durant, Carlos Sadness i Rock en Família: Descobrint a The Beatles ja estan disponibles en produccionesbaltimore.es.

Programació Noches Mediterráneas

16 juliol – CAROLINA DURANT

17 juliol – CARLOS SADNESS

23 juliol – DERBY MOTORETA’S RUQUET KACHIMBA

24 juliol – COQUE MALLA

25 de juliol – KIKO VENENO

26 juliol – ROCK EN FAMÍLIA: Descobrint a The Beatles

30 juliol – VARRY BRAVA

31 juliol – VIVA SUECIA

1 agost – LOS ENEMIGOS

2 d’agost – ROCK EN FAMÍLIA: Descobrint a Metallica

7 agost – MISS CAFFEINA

9 agost – LOQUILLO I GABRIEL SOPEÑA

14 agost – LADILLA RUSSA

15 agost – SECOND

22 agost – LA HABITACIÓN ROJA

28 d’agost – AMARAL

1 setembre – ARA MALIKIAN

5 setembre – LEÓN BENAVENTE