“Moments Alhambra en l’Escenari”, de Cerveses Alhambra, tanca la seua quarta edició en el Teatre Principal d’Alacant amb un acústic de La Bien Querida, el pròxim 24 d’abril, que gaudiran únicament 150 afortunats. Els concerts d’aquest cicle, pel qual ja han passat Varry Brava Brava el 27 de febrer i Marwan el 27 de març, han esgotat les entrades amb mesos d’antelació, la qual cosa posa de manifest el gran acolliment que té aquesta iniciativa entre el públic alacantí.

Aquells que s’hagen quedat sense entrada podran registrar-se fins al 21 d’abril a través de la web de Cerveses Alhambra i entrar en el sorteig de 5 invitacions dobles. Els guanyadors seran informats prèviament durant els dies 22 i 23 d’abril per a assistir al concert.

L’actuació d’Ana Fernández-Villaverde farà vibrar als assistents en un format íntim amb els temes del seu últim treballe “Foc”, inspirat en el sud i en la dicotomia entre l’amor i l’odi. A més farà un repàs de les seues composicions més emblemàtiques com a “Dinamita” i les seues influències mossàrabs, “7 días juntos” i el seu amor apassionat entre la cumbia i el dub, o el pop electrònic de “Permanentemente”, passant pel dramatisme i el verí de “La pieza que me falta”.

La dinàmica del concert serà com en anteriors ocasions. El públic accedirà al teatre per la “Entrada d’Artistes” on els estaran esperant unes butaques orientades cap a la intèrpret, amb la platea com a teló de fons, des de les quals podran de veure i sentir el mateix que la cantant durant la seua actuació. Res més entrar, el públic podrà gaudir de les referències de Cerveses Alhambra abans del concert. Després de la benvinguda, els assistents accediran al mateix escenari on minuts després La Bien Querida interpretarà les seues cançons separada per tot just uns metres dels assistents. Aquesta és la singularitat de “Moments Alhambra en l’Escenari”, un cicle que permet descobrir de prop i amb els cinc sentits aquells detalls de l’artista i les seues creacions que s’escapen a simple vista davant els nostres ulls.

Una altra de les peculiaritats que fan de “Moments Alhambra en l’Escenari” una experiència diferent és l’entrevista en directe prèvia a cada actuació. A més, amb el propòsit que el públic conega en un ambient pròxim les anècdotes, els gustos, el recorregut professional i la inspiració que ha portat a l’artista a desenvolupar els seus últims temes musicals, els assistents també podran fer preguntes a Ana Fernández-Villaverde. Tot això donarà pas al concert acústic, una forma única de gaudir dels temes musicals de cada artista sense perdre de vista els seus moviments.

Després de l’actuació, la signatura de discos i una nova degustació de Cerveses Alhambra completaran l’experiència.

Cerveses Alhambra assega passió per la música. Un art que no segueix convencionalismes, que promou els millors talents i que valora els processos creatius acurats, basats en la dedicació i el mestratge. Per això, la marca busca acostar el millor del panorama musical a cada ciutat, i aquest és l’objectiu de “Moments Alhambra en l’Escenari”, un cicle on cada concert es converteix en una experiència musical única i irrepetible.

HORARI DEL CONCERT

20:00h Obertura de portes

20:30h Entrevista en directe

20:45h Inici del concert