Només ciència: contra la segregació de les esportistes trans

Només ciència: contra la segregació de les esportistes trans

Contra tota injustícia, activisme. Contra tota ignorància, racionalitat.
Aquesta decisió estúpida i sense cap explicació lògica que podem llegir hui en diversos mitjans no és sinó una mostra més de les conseqüències que es donen quan els qui haurien d’actuar com a defensors de la realitat dels fets científics es pleguen covard i interessadament a barates demagògies ideològiques i rèptils conveniències polítiques.
La ciència és ciència, no és democràtica ni mai ha de ser-ho, es basa en fets objectius i realitats demostrades empíricament.
Quan els qui haurien de defensar aquests fets i realitats es dediquen a satisfer i ratificar les «opinions» i els lladrucs viscerals d’una xusma embrutida i dirigida mediàticament que manca en general de coneixements per a permetre’s opinar sobre uns certs temes, la ciència deixa de complir la seua funció. Deixa de ser ciència per a convertir-se en «una altra cosa». En dogma, en totalitarisme, en aquest cas en un sagnant corró dirigit política i ideològicament per a retallar els drets humans i cívics d’un grup social amb presència en tots els països del món.
El que s’ha fet hui amb les esportistes trans és exactament el mateix que en els anys 30 es va pretendre fer esgrimint semblants raons amb els esportistes negres tant als països d’ideologia nazi i totalitària com als Estats Units i altres països pretesament «civilitzats» que encara hui, malgrat unes certes decisions vergonyoses com aquesta, es vanen i presumeixen encara de ser bastió de drets civils i incommovibles llibertats democràtiques. Els mateixos que ens alerten del perill i el ressorgiment de la ultradreta i es neguen a veure aqueixa mateixa biga en el seu propi ull.
Per a ampliar informació sobre el tema:

https://www.independentespanol.com/noticias/lia-thomas-ncaa-trans-nadadora-b2049709.html

About The Author

Lydia Na

Artista multidisciplinar, locutora en Artegalia Radio, activista transgénero y presidenta de "Entendemos LGTBI" en Alicante

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X