Contra tota injustícia, activisme. Contra tota ignorància, racionalitat.
Aquesta decisió estúpida i sense cap explicació lògica que podem llegir hui en diversos mitjans no és sinó una mostra més de les conseqüències que es donen quan els qui haurien d’actuar com a defensors de la realitat dels fets científics es pleguen covard i interessadament a barates demagògies ideològiques i rèptils conveniències polítiques.
La ciència és ciència, no és democràtica ni mai ha de ser-ho, es basa en fets objectius i realitats demostrades empíricament.
Quan els qui haurien de defensar aquests fets i realitats es dediquen a satisfer i ratificar les «opinions» i els lladrucs viscerals d’una xusma embrutida i dirigida mediàticament que manca en general de coneixements per a permetre’s opinar sobre uns certs temes, la ciència deixa de complir la seua funció. Deixa de ser ciència per a convertir-se en «una altra cosa». En dogma, en totalitarisme, en aquest cas en un sagnant corró dirigit política i ideològicament per a retallar els drets humans i cívics d’un grup social amb presència en tots els països del món.
El que s’ha fet hui amb les esportistes trans és exactament el mateix que en els anys 30 es va pretendre fer esgrimint semblants raons amb els esportistes negres tant als països d’ideologia nazi i totalitària com als Estats Units i altres països pretesament «civilitzats» que encara hui, malgrat unes certes decisions vergonyoses com aquesta, es vanen i presumeixen encara de ser bastió de drets civils i incommovibles llibertats democràtiques. Els mateixos que ens alerten del perill i el ressorgiment de la ultradreta i es neguen a veure aqueixa mateixa biga en el seu propi ull.
Per a ampliar informació sobre el tema:

https://www.independentespanol.com/noticias/lia-thomas-ncaa-trans-nadadora-b2049709.html