El Diumenge 24 de gener a les 18h veurem al El Principal l’obra de teatre musical “CASTELVINES Y MONTESES. LOS AMANTES DE VERONA SEGÚN LOPE DE VEGA”. Aquesta obra de Lope de Vega és una festa del teatre. És posar el vers de Lope, la història de Bandello, el joc de la versió de Rojas Zorrilla, el vol de Shakespeare i l’acidesa de Quevedo al servei d’un espectacle ple d’humor, joc, música, màgia, clown i ball.

Lope de Vega i William Shakespeare van partir de les mateixes fonts i van escriure “Castelvines i Muntesos” i “Romeo i Julieta” en la mateixa època, finals del segle XVI. A diferència de Shakespeare, Lope escriu una comèdia amb la història dels amants de Verona.

13 actrius i actors que abracen els versos de Lope de Vega, i s’enamoren i enamoren a l’espectador amb el seu talent actoral, el seu domini del cos, del cant i dels instruments amb els quals ambienten en temps real els esdevenirs de Julia i Roselo, Celia i Marín, Dorotea i Anselmo. Una escenografia a primera vista senzilla però camaleónica i sobretot plena de màgia que funciona com una caixa de sorpreses constants.

Senyores i senyors la comèdia musical està servida.

PREU

Pati i club 25 €

Llotja correguda 18 €

Amfiteatre 12 €

Més informació i entrades en https://www.teatroprincipaldealicante.com