L’Ajuntament d’Alacant i la Regidoria de Joventut que ocupa l’edil Israel Cortés, ha llançat les bases de la convocatòria per al XXI Concurs de Còmic per a autors nóveles, XIX Concurs de Música Jove i XV Concurs de Relat Curt.

Des de l’Àrea de Joventut, informen que la data límit de presentació de propostes en el cas del XXI Concurs de Còmic fins al 14 de setembre, el XIX Concurs de Música Jove fins al 9 de juliol i finalment el XV Concurs de Relat Curt amb data de finalització 12 de setembre a les 13:30 hores.

L’edil de Joventut, Israel Cortés “anima a tots els joves alacantins a presentar-se a aquests concursos, per a mostrar les seues creacions demostrant el seu talent i creativitat” i afig que “des de la regidoria de joventut se segueix treballant per a engegar tot tipus d’activitats culturals i formatives per als més joves de la nostra ciutat”

En el cas del XXI Concurs de Còmic, aquest persegueix l’objectiu de promocionar els nous valors en el món del Còmic destinat a joves nascuts, residents o que realitzen estudis en algun centre públic/privat de la província d’Alacant podent participar en dues categories: junior entre 12 i 17 anys i sènior entre 18 i 35 anys.

Cada autor o autors podran presentar un màxim de 3 treballs, sent la tècnica i el tema totalment lliures.

Pel que fa al XIX Certamen de Promoció de Grups de Música Jove, la convocatòria té com a objectiu fomentar les activitats dirigides a joves que permeten difondre diferents estils de música jove. Poden participar tots els grups musicals que desenvolupen la seua activitat en la província d’Alacant i els membres de la qual tinguen edats compreses entre els 16 i 35 anys. Els grups hauran d’estar formats almenys per dues persones i hauran de poder desenvolupar en directe un repertori de 20 minutos.

Finalment, el XV Concurs de Relat Curt, té com a objectiu fomentar la creativitat artística i literària de la joventut, en aquest certamen poden participar persones de nacionalitat espanyola i estrangeres, nascudes i/o residents en la província d’Alacant que tinguen entre 12 i 35 anys en dues categories, junior i sènior. El tema dels relats és lliure, podent-se presentar en castellà i en valencià i fins a un màxim de dos per autor/autora.

Quant als premis, en el cas del XXI Concurs de Còmic i el XV Concurs de Relat Curt els premiats en categoria junior rebran 450 euros , els de categoria sènior rebran 1000 euros així com reconeixent el seu treball en tots dos casos amb diplomes acreditatius.

Amb el que respecta al Concurs de Música Jove, el premi al grup guanyador és d’1.200 euros juntament amb un diploma acreditatiu.

Tots aquells interessats a presentar les seues creacions i apuntar-se als concursos, poden consultar les bases dels mateixos i realitzar les inscripcions en el següent enllaç: http://www.alicante.es/es/noticias/concursos-concejalia-juventud-2018

L’Ajuntament d’Alacant, segueix treballant activament des de la Regidoria de Joventut, amb els objectius de fomentar la participació dels joves en tots els àmbits, desenvolupar programes d’oci i temps lliure, promocionar la creació artística juvenil i posar a la seua disposició els serveis d’informació i assessorament sobre qüestions del seu interès en matèria d’ocupació, habitatge, salut, ocupació, etc.

Si t’ha agradat aquesta notícia, comparteix-la en xarxes socials. Inclou els nostres hashtags #LOBLANC#envalencia #CulturaAmbtu #CulturaAmbmi #CompartimCulturaAmbtuPer a conèixer altres esdeveniments en la zona consulta nostra Agenda