Aquest hivern, nous contacontes “KIDS&STORIES”, viu la màgia de “El Llac dels Cignes” del Ballet Nacional Rus Sergey Radchenko, no et perdes la “Gran Gal·la Tchaikovsky i Bolero” i gaudeix del nou treball discogràfic de Sílvia Pérez Cruz “Farsa”.

El Teatre Principal amplia la seua programació per a aquest hivern incloent una nova temporada de contes en anglés per als més xicotets “KIDS&STORIES” i tres nous espectacles de dansa i música.

“KIDS&STORIES”

El 6 de novembre a les 12h Kids&Stories: “The Three Little Pigs” interpretat per Eva Mataix.

Una versió original on tres entremaliats cerditos, Brad Pig, Gregory Pig i Johny Pig ens faran cantar, bufar, carregar rajoles i palla, decidir camins… i gaudir de la seua aventura.

Edat recomanada d’1 a 7 anys

PREU 5€

El 13 de novembre a les 12h Kids&Stories: “Goldilocks and the Three Bears” interpretat per Elena Serrano.

Un dia de primavera passejant pel bosc, Rinxolets d’Or troba una casa que crida la seua atenció i entra a tafanejar. L’endemà descobrirà tres grans sorpreses. Acompanya’ns a reviure aquest conte amb moralitat que divertirà i farà pensar a grans i xicotets.

Edat recomanada d’1 a 7 anys

PREU 5€

El dissabte 20 de novembre a les 12h Kids&Stories “Peter Pan” interpretat per David Moya.

Peter Pan és un xiquet que mai creix, odia el món dels adults i viu al País de Mai Jamas, una illa poblada per fades, pirates, sirenes, indis i els seus amics, els Xiquets Perduts. Una aventura extraordinària t’espera en el Teatre amb aquesta tendra i divertida història.

Edat recomanada de 3 a 10 anys

PREU 5€

El dissabte 27 de novembre a les 12h Kids&Stories “The Elves and the Shoemaker” interpretat per Jon Mitó.

Fa molt, molt de temps, vivia en un llunyà país un humil sabater. Era tan pobre, que només tenia diners per al cuir d’un parell de sabates. Però la màgia existeix… Un simpàtic sabater, i uns entremaliats duendecillos us faran cantar i ballar mentre gaudiu amb la seua història. Silenci… ja arriben! Quina sorpresa! El duendecillo eres tu!!

Edat recomanada de 3 a 10 anys

PREU 5€

El dilluns 29 de novembre a les 20:30h Sílvia Pérez Cruz presenta el seu nou treball discogràfic “Farsa”.

Farsa (gènere impossible) és un àlbum del primer tipus, principalment integrat per noves composicions de Sílvia creades en diàleg amb altres disciplines artístiques com el teatre, la dansa, el cinema, la poesia o la pintura.

Es va gravar durant 2019 i 2020, i respon a la inquietud de Sílvia en relació a la dualitat del que es mostra i el que realment som, per com sobreviu la fragilitat de l’interior, de l’íntim, en aquests temps en els quals la superfície és tan arrasadora, en els quals el que es veu es pot arribar a confondre amb el que s’escolta.

Aquest concert sola és una de les possibles respostes als exposat amb anterioritat, com un profund viatge cap a l’interior d’un mateix a través de la música. Sola en escena amb la seua guitarra, tractant de crear un espai íntim, cru, en blanc i negre, un diàleg directe i sense filtres amb el públic, un espai en el qual mirar a cada persona a la sala directament als ulls i compartir reflexions sobre el qual a Sílvia li agrada pensar com a llenguatge Universal: el de l’emoció.

PREU

Pati i Club: 35€

Llotja correguda: 30€

Amfiteatre: 25€

El dimecres 12 de gener a les 20.30 el Ballet Nacional Rus Sergey Radchenko interpretarà “El Llac dels Cignes”, amb la direcció de Serguey Radchenko.

El Ballet Nacional Rus Sergey Radchenko, companyia de referència mundial dirigit per Serguey Radchenko, presenta un dels grans títols de P. I. Tchaikovsky “El Llac dels Cignes”, amb un cos de ball de 40 ballarins i virtuosos solistes: Nurlan Kinerbaev, Vladimir Tapkharov, Evgenii Yermakov, Aleksandra Krukova i Ekaterina Tokareva.

PREUS DESCOMPTES

Pati i Club: 40€ 20% Estudiants de Dansa

Llotja correguda: 30€

Amfiteatre: 20€

El dijous 27 de gener a les 20.30 Tchaikovsky torna a ser el protagonista en el Teatre Principal. “La Gran Gal·la Tchaikovsky i Bolero” arriba de la mà del Ballet Imperial Rus, de Tatiana Solovieva Produccions, amb coreografia de N. Androsov i Petipá-Ivanov Taranda.

Aquesta gala reuneix els fragments més destacats de ballets: l’acte blanc del Llac dels Cignes, la festa màgica del Trencanous i les noces de la Princesa Aurora de la Bella Dorment. Bolero és l’obra més espectacular i més sol·licitada a tot el món del repertori del Ballet Imperial Rus. Aquesta coreografia va ser creada per Nikolay Androsov especialment per al Ballet Imperial Rus i els seus primers solistes: Maya Plisetskaya i Gediminas Tarandá. Va ser estrenada al Japó (Tòquio) en 1998.

PREUS DESCOMPTES

Pati i Club: 40€ 20% Estudiants de Dansa

Llotja correguda: 30€

Amfiteatre: 20€

Informació i entrades en https://www.teatroprincipaldealicante.com/