L’estrena a Espanya d’Etern Morricone amb l’orquestra de cambra italiana Ensemble Le Muse que s’anava a celebrar en el Auditori de la Mediterrània, a La Nucia, el pròxim 21 de març s’ha hagut d’ajornar per la situació epidemiològica que està vivint Itàlia, un dels països més afectats pels contagis de coranvirus, COVID-19.

Així, veient l’evolució dels casos i contagis per coronavirus a Itàlia i davant les mesures que s’estan adoptant en la mateixa Itàlia, el passat 6 de març han pogut canviar, d’acord amb la pròpia orquestra la data prevista de l’actuació perquè puga celebrar-se en una posterior.

Aquesta actuació prevista inicialment canvia la data per a celebrar-se el 17 d’abril de 2021. Les entrades segueixen a la venda, ara amb la nova data. Tant des de Ensemble Le Muse com des del Auditori de la Mediterrània tenim molt interés en què els espectadors puguen gaudir d’una actuació plena d’emocions musicals per això hem buscat una nova data per a oferir-la als espectadors interessats.

Ensemble Le Muse és una orquestra de cambra italiana formada per grans intèrprets, totes elles dones, al costat del pianista i director Andrea Albertini. En aquesta orquestra hi ha solistes del famós Ronde Veneziano, i intèrprets que han passat per orquestres de fama mundial del Teatre alla Scala a Milà, Fenice en Venezia i altres formacions italianes

La interpretació de Ensemble Le Muse és d’una gran bellesa musical amb un programa dedicat al gran compositor de bandes sonores cinematogràfiques Ennio Morricone, qui encara viu i té 91 anys. La música de Ennio Morricone, és la banda sonora de cinema més estimada i aplaudida del món. Genial compositor i director d’orquestra premiat amb dos Oscar, tres premis Grammy, quatre Globus d’Or i un Lleó d’Or honorífic, al costat de 27 discos d’or i set de platí.

Ennio Morricone és un autor llegendari. Les seues composicions són obres mestres que han embolicat grans interpretacions cinematogràfiques de Robert De Niro, Jeremy Irons, Clint Eastwood, Philippe Noiret, Monica Bellucci i molts grans rostres del cinema.

Etern Morricone serà una nit molt emocionant amb la música de Cinema Paradiso, La Missió, Érase una vegada a Amèrica, Per un grapat de dòlars, El bo, el lleig i el dolent, Fins que va arribar la seua hora, Malena, The Hateful Eight i grans bandes sonores compostes per Ennio Morricone.

Entrades a la venda: 10 €. Preu especial.

Preu amb descompte: 8 € per a estudiants, Carnet Jove, menors de 16 anys, jubilats, pensionistes, grups a partir de 10 persones.

Grups de 20 persones: 7 euros (+ 1 entrada gratis en taquilla)

Entrades a la venda en taquilles del Auditori de la Mediterrània, telèfon: 902 444 300 o en web a través de Instant Tiquet o en el següent enllaç: https://entradas.instanticket.es/lanucia/public/janto/