Si eres un artista o una banda o un segell independent, això t’interessa. Torna la XII edició dels Premis de la Música Independent i no volem deixar-nos a ningú fora.

Si has llançat material (àlbums, EPs o singles) autoeditado o publicat durant l’any 2019 a través d’algun segell independent, ja pots, fins al 19 de gener, pujar la teua candidatura a la web premiosmin.com. Aquest procés el poden fer tant discogràfiques com editorials musicals, artistes o managers en la mateixa plataforma.

En 2020, els Premis MIN es posen a to amb els temps que corren i obrin les categories de música urbana i electrònica, no sols a àlbums, sinó també a tots aquells que hagen publicat mixtapes, eps, singles etc. Per això la categoria en tots dos casos, es diu ‘Millor enregistrament’. Altres novetats enguany, són el premi a ‘Millor artista internacional’ i la participació de Radi 3, com a ràdio oficial de l’esdeveniment.

Després de més d’una dècada i amb el compromís de donar a conéixer artistes emergents a noves audiències, acostant la música i el seu procés de producció al públic i consolidant el reconeixement de l’activitat creativa, els Premis MIN 2020 tornen amb 21 categories diferents i un procés de selecció conformat per quatre fases.

El procés de selecció constarà de 4 fases:

Primera fase: Inscripció

8 de gener – 19 de gener

Inscripció dels artistes i bandes participants.

Segona fase: Votació Públic general

27 de gener – 10 de febrer

Es determinaran als 15 semifinalistes de cada categoria per mitjà de votació oberta al públic a través de la web premiosmin.com.

Tercera fase: Jurado professional

12 de febrer – 23 de febrer

El jurat professional serà l’encarregat de triar als nominats, entre tots els semifinalistes i el resultat es comunicarà posteriorment en una lectura de nominats.

Quarta fase: Cerimònia de lliurament de premis

11 de març

Els noms dels guanyadors es revelaran en la cerimònia de lliurament de premis.

Els Premis MIN 2019 estan organitzats per UFI, són possibles gràcies al patrocini de TicketmasterThe OrchardSAE Institute i al suport de INAEMAyuntamiento de MadridComunidad de MadridAIEFundación SGAE i el Instituto Vasco Etxepare amb la col-laboració de Radio 3El País, Sol MúsicaMondoSonoro y Jenesaispop.