A causa de les restriccions sanitàries actuals, L’Escamarlà cancel·la la gira nacional del concert a piano i veu “Música para vivir”. Per tant, el concert programat per al 16 de desembre en el Teatre Principal d’Alacant es cancel·la.

No obstant això, El Cigala tornarà al Principal amb un nou espectacle la pròxima tardor, “El Cigal canta a México”. Aquest espectacle tindrà lloc el 5 de novembre de 2021; L’Escamarlà realitzarà el concert amb la seua formació musical habitual acompanyat de mariachis en un sentit homenatge a una terra a la qual mestressa i a la música que li mou les entranyes; boleros i ranxeres, llegat de grans llegendes com Jose Alfredo Jiménez, Vicente Fernández, Chavela Vargas, Javier Solís, Agustín Lara, entre molts altres. Cançons inoblidables per al record com “Somos novios”, “Bésame mucho”, “Esta tarde vi llover” entre altres grans temes de la música mexicana.

Lamenten profundament els possibles inconvenients que això puga ocasionar, podran sol·licitar la devolució de les entrades en els canals habituals del Teatre Principal.

Si va adquirir les entrades en taquilla podrà sol·licitar la seua devolució en informacion@teatroprincipaldealicante.com

Si va adquirir les entrades per internet podrà sol·licitar la devolució enviant un email a info@instanticket.es

Info i entrades per a “El Cigala canta a México” en:

www.teatroprincipaldealicante.com

Info y entradas para “El Cigala canta a México” en:

www.teatroprincipaldealicante.com