La crisi que ens ha enxampat a tots per sorpresa i que per a la majoria de joves hostalers-as és la primera que viuen al capdavant del seu propi negoci, així que toca escoltar com l’afrontaran… Per a conéixer ‘L’audàcia de la joventut’ parlarem amb Clara Puig (@clarisspuig), xef de Tula, i amb Lucía Grava’ls (@dl._kabanova_llorer), que dirigeix el Grup Passió, amb el restaurant Kabanova com a vaixell almirall. La benvinguda per part de MEG la donarà una altra jove i reconeguda xef amb molt a aportar sobre aquest tema, María José Martínez (@maria_jose_fire), al capdavant dels fogons de Llenç. La moderadora, de la mateixa cinquena, serà en aquesta ocasió la influencer gastronòmica Paola Freire qui ens espera a les 17.00 en l’Instagram Live del seu popular compte @foodtropia.

Sobre la V trobada, celebrat el dimarts 2 amb la meravellosa Cristina Villanueva com a conductora del directe, va anar realment interessant i instructiu escoltar la seua conversa amb Iolanda Bustos -xef experta en cuina biodinàmica, els valors de la qual són presents en cadascuna de les receptes que elabora en el seu restaurant La Caléndula- sobre ‘Slow Food, la volta als orígens i la importància del Km 0’, perquè tal com van dir, si som capaços de reconnectar amb la naturalesa, podrem veure tot el que ens dóna i ens ensenya i comprometre’ns així amb la nostra terra i la gent de voltant, fent xicotets ecosistemes per a promoure el que tenim. Els qui vau seguir la trobada sabreu que després d’un problema tècnic, -coses del directe i les xarxes socials-, va anar María José San Román (presidenta de MEG) qui va connectar posteriorment amb l’especialista en oli i directora del Centre IFAPA de Cabra, Brígida Jiménez. Ambdues estimen el AOVE i en una amena xarrada van reivindicar la importància de posar en valor productes com l’oli, tan nostre i alhora tan desconegut i infravalorat… Hem ajuntat totes dues converses, així com la introducció que va fer per part de MEG Teresa Gutiérrez del restaurant Safrà, i ja les podeu veure en el nostre canal de YouTube de MEG: https://www.youtube.com/watch?v=c3ihqglfaas&t=2195s, on continuen disponibles la resta de lliuraments d’Àgora Mediterrània 5.0.

Agraeixen una vegada més la confiança i col·laboració del seu patrocinador oficial Mahou San Miguel i de partners de prestigi amb compromís com a Casa Mediterrani, Banc Sabadell, Sanosil, Alaska Seafood, Somosmercasa, Mercalicante, Arturo Sánchez, Nespresso Professional, entre altres… que continuen donant suport a les nostres trobades virtuals.

La setmana següent parlarem de ‘El healthy, molt més que una tendència’… segur que a tod@s ens interessa! De moment, us esperem aquest dimarts dia 9 de juny les 17 hores acon Paola Freire (@foodtropia) i totes aquestes xiques amb ganes i talent.