El Parc Auditori Municipal acollirà dissabte que ve, 19 d’octubre, el SOS Vega Baja Rock Festival, esdeveniment solidari en ajuda dels damnificats per les inundacions del passat mes de setembre al Baix Segura. El Festival, organitzat per l’Ajuntament de Novelda, el Consell de la Juventut, Tots Toquem i Raïm Festival, amb la col·laboració de l’IVAJ i la Diputació d’Alacant, destinarà la recaptació, a través de Creu Roja, a l’ajuda de les víctimes ocasionades per la DANA que va assolar el sud de la província d’Alacant.

El festival tindrà com a cap de cartell a la formació madrilenya Hamlet, que liderada per Luis Tarraga i J. Molly segueix de gira amb la presentació del seu últim disc “Berlín”, i completaran aquesta festa solidària les bandes Personal, Ozzy, Halo, Brainstorming, Peyote Bruixot, Esther Rodríguez, Hellvetics, Destinació, The Holeum i Lluminària.

La jornada, que s’iniciarà a les 13:00h, es completarà amb una oferta lúdica que inclou activitats, tallers infantils i paella popular. Álex Segura, membre de l’organització, assegurava que “és un festival que naix amb una idea lúdica, solidària i de permanència en el temps, agafant el testimoni dels grans festivals locals, com Raïm Festival o Agost Jove”. Mado Abad, regidora de Joventut, agraïa la participació de la joventut de Novelda que “ha demostrat la seua solidaritat i implicació amb el desenvolupament d’un esdeveniment d’aquestes característiques”. Per part seua, Susi Escámez, des de l’Assemblea Local de Creu Roja, assenyalava que “tot el recaptat, al costat del Fons d’Emergència que Creu Roja té per a l’ajuda dels afectats per les inundacions, anirà destinat a pal·liar les necessitats que es tenen en la zona”.

Les entrades, amb un preu de 10 euros, es poden adquirir en wegow, de manera en línia, Alex Segura Fotografia i La Tendeta de ben·*Bo a Novelda i Black Market a Alacant. També es podrà col·laborar amb donatius de cinc euros a través de fila 0.