Nova gira “Descanso Dominical”. És el millor concert d’homenatge a Mecano.

Noves dates: Divendres i dissabte, 25 i 26 de novembre de 2022. 20.30 i 20.00 hores, respectivament.

Les entrades adquirides per a les dates anteriors, 28 i 29 de gener de 2022, continuen sent vàlides. Aquells espectadors que desitgen la devolució de l’import de les entrades adquirides el podran sol·licitar en el punt o canal de venda on les van adquirir fins al 15 de febrer. Des de l´Auditori de la Mediterrània i la producció artística i de gira de Hija de la Luna – Homenatge a Mecano demanem disculpes als espectadors per les molèsties i agraïm el seu suport a les arts escèniques.
Hija de la Luna – Homenatge a Mecano arriba al Auditori de la Mediterrània a La Nucia presentant nova gira “Descans Dominical”, amb nou muntatge, noves coreografies i una escenografia brillant per a retrobar-se amb la vertadera essència de Mecano en el millor homenatge que s’ha fet a Espanya.
L’anterior gira “Aldalai Tour” de Filla de la Lluna ha tingut un gran èxit en grans escenaris d’Espanya recordant les que van ser les últimes actuacions en viu de Mecano, fa 28 anys, quan el grup es va acomiadar. Ara la producció de Filla de la Lluna es renova per a presentar “Descanso Dominical” retent homenatge al gran grup de pop a través del títol del disc més important en la carrera de Mecano: Descanso Dominical.
Robin Torres, és la gran protagonista de la nova gira “Descans Dominical”, retent homenatge a Ana Torroja i al grup Mecano, compost pels germans Cano, José María i Nacho, al costat de la cantant Ana Torroja.
El grup més famós del pop espanyol, Mecano, mai va tornar a la carretera ni als estudis d’enregistrament, i l’única manera de tornar a sentir les seues cançons en un escenari és amb un gran homenatge com a Hija de la Luna.
Diverses generacions es deixaran portar per l’encant de les cançons de Mecano, pur pop dels anys 80, una de les dècades daurades de la música espanyola. Els germans Cano van crear per a la veu d’Ana Torroja cançons que connectaven immediatament amb els joves que vivien el mateix que cantava Torroja. Ara és Robin Torres l’encarregada de fer volar de nou la nostra imaginació amb el dolç encant de Mecano.

Entrades: 35 euros. Preu únic.
Entrades a la venda en taquilles del Auditori de la Mediterrània i a través de Instant Tiquet, telèfon: 902 444 300 i en Internet o fent clic en l’enllaç:
https://entradas.instanticket.es/lanucia/public/janto/