El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, Raül Llopis, ha informat de les noves exposicions que es podran veure a l’IVAM CADA Alcoi des d’aquest divendres. Són dues ‘Escultura infinita’ i ‘Vigreyos’.

A la planta de l’IVAM tindrem ‘Escultura Infinita’ amb més de 90 escultures de 41 artistes d’Espanya. Cal destacar la col·laboració amb el Museu Reina Sofía.  l’IVAM proposa un recorregut en què, Teresa Millet, conservadora de l’IVAM i comissària del projecte, ens presentarà un relat possible sobre l’escultura espanyola en el nucli central del segle XX. INSCRIPCIONS: Es requereix reserva prèvia en el correu: ivam@consultaentradas.com o en el telèfon 976004973 (de dilluns a dissabte, 9-20h).

Per altra banda en la part de l’Ajuntament d’Alcoi, l’última planta estarà l’exposició ‘Vigreyos’, un homenatge a Vicente Gomis Casasempere “Vigreyos”, ceramista, escultor i pintor alcoià. A més en ‘Trama’ hi haurà fotografies de diferents escultures de la col·lecció municipals realitzades per Gilberto Dobón i l’obra ‘d’Ordit’ serà de Virginia Jordà.