La regidoria de Medi Ambient ha tornat a programar les visites teatralitzades a l’Arenal de l’Almorxó amb la finalitat de continuar donant a conéixer, d’una manera diferent, un dels paratges més singulars del paisatge natural de Petrer.

Les visites s’han organitzat per als pròxims diumenge 16 i 23 d’octubre, amb tres passes per dia: a les 10.00, a les 11.00 i a les 12.00. A casa passe podran participar fins a 30 persones.

Per a poder participar en aquesta activitat és necessari inscriure’s prèviament a través de la web https://almorxo.blogspot.com/, cobrint-se les places disponibles per rigorós ordre d’inscripció.

Aquesta visita teatralitzada gratuïta es va posar en marxa a l’octubre de 2020 i, en cada edició ha suposat un èxit de participació. La teatralització de la visita naix d’un guió ideat per Tomás Palau, i que representa el grup “Ací t’enxampe, ací teatre”, sota la direcció de l’actriu local i recent pregonera de les Festes Patronals de 2022, Begoña Tenés. L’objectiu, a més d’oferir als visitants una activitat lúdica en un entorn natural, és continuar millorant la conscienciació ciutadana en l’aspecte mediambiental, reforçant la posada en valor de les més de 6.000 hectàrees de paratges naturals amb els quals compta Petrer.

A més d’a través d’aquesta visita, les persones interessades també poden aprofundir en el coneixement d’aquest singular paratge natural a través de la Sala d’interpretació de l’Arenal que al març del mes passat es va obrir en les dependències de l’Oficina de Turisme, en la plaça de Baix, una exposició permanent sota el títol de “Sueños de arena”.