Després de l’èxit de participació del trimestre passat, l’Escola de Talent Femení ha preparat noves activitats per als mesos de setembre a desembre que, des de l’Agència Local de Desenvolupament, estem segurs que despertaran l’interés d’emprenedores i empresàries de la nostra ciutat. Aquestes activitats es realitzaran en el Centre d’Emprenedors.

En aquest període s’impartiran un total de sis activitats diferents, la primera d’elles, relacionada amb el màrqueting sensorial, serà la jornada “Femení i sensorial: el màrqueting dels sentits, molt més que colors i sons”, a càrrec de Sonia Rujas, professora del departament de màrqueting de la Universitat d’Alacant i especialista en esdeveniments empresarials per a dones. Es durà a terme el dia 19 de setembre a les 10.00 hores.

La innovació és un altre pilar fonamental entre les accions formatives per a dones, i parlarem d’això en la jornada “Emprenedora: sigues àgil i no muires en l’intent”, que impartirà Olga Jornet, responsable d’innovació en el CEEI d’Elx. És a més mentora i formadora de projectes i professora en la Universitat Miguel Hernández d’Elx. Aquesta activitat tindrà lloc el 4 d’octubre, a les 09.00 hores.

Isabel Iglesias, experta en direcció i gestió de recursos humans i escriptora, serà la formadora en dues jornades de gran interés per a les nostres emprenedores. El 15 d’octubre abordarà el creixement personal i professional amb “Habilitats socials per a emprenedores: com desenvolupar-les”. La segona activitat la impartirà el 13 de novembre, en ella ens acostarà a una tècnica per a millorar les relacions amb els clients en les vendes a través de les xarxes socials: “Empresària: coneix el social selling i rendibilitza el teu negoci”

Un dels cursos més innovadors d’aquesta nova edició de l’Escola de Talent Femení ens ho portarà Nieves Torneiro – experta en processos de canvi personal i professional-, amb el seu taller “Dona: Mou-et”.En ell, a través de la biodanza s’abordarà el creixement personal i professional, l’autoconeixement, l’autoestima, gestió de l’estrés, resolució de conflictes i de presa de decisions entre altres aspectes. Es realitzarà els dies 8, 15, 22 i 29 de novembre a partir de les 9.00 hores.

Amb la sessió de Cinema Fòrum Empresarial tancarem les activitats de l’escola per a aquest últim període de l’any. En aquesta ocasió, la pel·lícula triada ha sigut “L’instant més fosc”, drama sobre Churchill, on es debat entre ser fidel als seus ideals o prendre decisions de dubtosa ètica a causa de la difícil situació que viu el seu país. Estarà moderat per Pep Rubio, coordinador de projectes d’Inserció Laboral del Centre d’ús de la Universitat d’Alacant i es realitzarà el 21 de novembre, a les 18.00 hores, a l’auditori de l’edifici municipal Porta Ferrisa (C/ Jorge Juan 21)

La inscripció a les activitats es pot realitzar en la web de l’Agència Local, www.impulsalicante.es, o a través del correu electrònic centro.emprendedores@alicante.es.