El pròxim 20 de març a les 19 : 00 hores, a la Llotja d’Elx, tindrà lloc el concert de Ed Bloom, que se celebra dins del marc del circuit Sonora. L’entrada serà lliure però amb invitació.

Ed Bloom és un músic valencià, el nom artístic del qual és un pseudònim extret de la pel·lícula Big Fish, dirigida per Tim Burton, que oculta el seu vertader nom: Miguel Jordá. Miguel va ser cantant de la banda El Mundo de Wayne des de 2006 fins a 2014, on va compartir escenari en els principals festivals del país amb bandes icòniques com a Vetusta Morla, Pereza o M – Clan, i cantants tan reconeguts com Dani Martín o Antonio Orozco.

A la fi de l’any passat, l’artista valencià Ed Bloom va presentar el tema inèdit Shine, una cançó èpica amb influències british. Aquesta cançó va eixir a la llum juntament amb un videoclip realitzat per la il·lustradora Patricia Bolinches i amb l’animació de Sergio Pop, i en el qual destaca la utilització del collage com a tècnica artística principal. Aquest llançament va establir les bases d’un projecte molt prometedor que va poder gaudir-se per primera vegada en directe a València, al costat de la cantant Alice Wonder, i on es va arribar a completar l’aforament.

https://www.youtube.com/watch?utm_campaign=ed-bloom-elche&utm_medium=email&utm_source=acumbamail&v=yOrCDSbJppg&feature=youtu.be

Aquest any 2021, després del projecte de Shine, va reeditar Begin again, que originalment es trobava en el seu disc titulat Ed Bloom, àlbum autoeditat amb el qual va debutar en 2019 sota la producció de Carlos Soler Otte (Damien Lott). Ara, dos anys després, rellança aquesta emotiva cançó en la qual es parla de la necessitat de les segones oportunitats, i de superar la por de tornar a començar després del fracàs. En aquesta cançó també es reconeixen les influències del british pop, i s’ha llançat, igual que Shine, juntament amb un videoclip, produït en aquest cas per Nanuk Multimèdia.

https://www.youtube.com/watch?utm_campaign=ed-bloom-elche&utm_medium=email&utm_source=acumbamail&v=_BfzXx7VHno&feature=youtu.be

El 20 de març es podrà gaudir d’aquests dos nous treballs de l’artista valencià en directe, a la Sala Cultural La Llotja a les 19 : 00 hores, a Elx. Allí, compartirà escenari amb el grup valencià Badlands.
Les invitacions es poden reservar ja en la pàgina web del Circuit Sonora: www.circuitsonora.com