El Auditori Teulada Moraira segueix amb la seua activitat escènica. Es presenta una proposta d’activitats que abastaren des del mes de novembre i fins al mes de març.

Des d’aquest Faro obert a la cultura, amb la màxima il·lusió i energia es vol agrair enormement al públic la fidelitat demostrada durant aquest any d’activitat, on la situació com ja sabem, és ben diferent a la d’anys anteriors a la pandèmia.

El dia 13 de novembre, aquest espai multidisciplinari de l’auditori ofereix un taller per a recuperar el lideratge personal: Del Benestar al Bienser. Dirigit per Vigela Lloret, experta en intel·ligència emocional-Coach & Consulting i Fede Carreres, gestor d’equips i benestar corporatiu. Un taller experiencial i participatiu els objectius principals del qual es basen a incrementar la productivitat i satisfacció en la teua vida, potenciar el teu talent i fer un salt de qualitat des d’on estàs i cap a on vols arribar, descobrir les millors estratègies per a previndre el teu estrés, ansietat, la teua falta d’energia i multiplicar la teua motivació personal i laboral ; entre altres. Un taller per a recuperar la teua millor versió i viure l’aventura de ser el teu propi heroi o heroïna.

El dia 17 de novembre començarem amb una representació teatral “El Pla”, una comèdia negra en la qual els seus protagonistes es despullen a poc a poc de les seues màscares socials, per a portar fins al límit tot l’instint de supervivència i la noció de l’amistat.

Amb un text brillant, una encertada escenografia. Dirigida per Ignasi Vidal. Una proposta de la Regidoria d’Igualtat i amb la col·laboració de l’auditori. En finalitzar l’obra els tres artistes obriran una taula de diàleg amb el públic assistent.

El 19 i 20 de novembre, l’Agrupació Musical Cultural de Teulada, es puja de nou a l’escenari de l’auditori per a celebrar els concerts en honor a la seua patrona Santa Cecilia.

El 19 tindrà lloc un concert musical amb la narració d’un conte d’Empar Argudo al costat de la Banda Juvenil, i el dia 20 serà l’agrupació musical al complet l’encarregada de fer-nos vibrar de nou amb la seua música. Aquestes actuacions estaran sota la batuta de Pau Climent Montaner.

El diumenge 21 de novembre, i seguint amb els actes sobre la Igualtat a Teulada Moraira i amb la col·laboració de la Regidoria d’Igualtat es representarà El Palau de Parèmia, el Musical. Una obra transmèdia amb un contrapunt musical que pretén recollir, per a tancar-los en un baul justicier, tots els refranys, paremias i frases fetes que fan referència a la dona de manera negativa. Els que ho fan de manera positiva també es recolliran i es depositaran en la bústia violeta. Una tragicomèdia musical que conta la vida de tres generacions de dones de la mateixa família, escrita i dirigida per Lluis Fornés « El Sifoner » i acompanyada al piano per Josep Pastor. Una obra interpretada per Taranna Teatre. Tindrà una segona funció el dia 22 oberta als centres escolars interessats, i que s’acompanyarà d’una dossier didàctic perquè es puga treballar el tema de la igualtat prèviament des dels centres educatius.

Per primera vegada es representarà en aquest espai cultural, el dia 10 de desembre, una òpera de cambra. Una producció del Palau de les Arts del compositor Manuel García. Destacat per aquest gènere de les òperes de saló, en 1831 posava música a una deliciosa “farsa jocosa” escrita pel libretista Giusseppe Maria Foppa. Tindrem el plaer de veure representada « Un avvertimento ai gelosi » en el Auditori Teulada Moraira. Dirigida per Bábara Lluch i escenografia de Daniel Bianco. Amb la interpretació dels cantants del Centre d’Interpretació del Palau de les Arts i al piano, Rubén Fernández Aguirre.

El dissabte 11 de desembre, el Auditori Teulada Moraira vol homenatjar la gran veu de Camilo Sesto, mort fa poc més d’un any. Els assistents podran gaudir dels temes musicals d’aquest gran artista en un espectacle únic amb la veu principal de Manu Rodríguez. Nou músics en escena per a representar el «Tribut a Camilo Sesto, On estigues» de Eventime Produccions.

El 18 de desembre, El Ballet de Moscou ballarà en l’escenari del Auditori Teulada Moraira “El Cascanueces”, amb música de Tchaikovski. Una tradició nadalenca que per a aquesta ocasió comptarà en una de les escenes amb la intervenció del Club Gimnàstica Rítmica Llebeig Teulada Moraira.

Els més xicotets de la casa podran divertir-se i gaudir en família el 19 de desembre amb El Circ del Pallasso Tallarina. Una nova proposta de la companyia Cantajuego on la diversió, la música i els balls estan assegurats.

El 2 de gener per a celebrar l’entrada del nou any, tindrà lloc un Concert d’Any Nou amb l’Orquestra Simfònica del Mediterrani, dirigida per Juan A. Ramírez. Amb un programa de valsos i polkas amb dues parelles de ball.

El dissabte 8 de gener, tindrà lloc el concert de la Coral Allegro Once de València, que representarà l’espectacle Allegrock, amb els temes més coneguts de la música pop rock.

La Coral Allegro porta 35 anys sent pionera dins de l’àmbit de l’educació musical per a la discapacitat, arribant a cotes de reconegut nivell artístic i aconseguint espectacles musicals de qualitat. Dirigida per Christian Marco.

El diumenge 16, arriba a l’auditori Positivament, amb el lema s’intel·ligent i pensa positivament. Fabian Villena, formador en actitud positiva intel·ligent i el famós mentalista Toni Bright oferiran un espectacle formatiu que aportarà conceptes pràctics contrastats científicament i eines que permeten augmentar la il·lusió i la motivació de cada participant en un entorn en el qual cal deixar-se envair per la sorpresa les emocions. Dirigit a tots els públics a partir de 14 anys.

El dissabte 26 de febrer, Michael’s Legacy el millor espectacle musical sobre El Rei del Pop en l’actualitat, un homenatge a Michael Jackson. Michael’s Legacy és un espectacle apte per a totes les edats, en el qual es podrà gaudir d’una escenografia molt cuidada, amb rèpliques exactes de les cançons originals i un toc especial dau per la companyia en les seues representacions. Amb un gran cos de ball format per 9 ballarins i grans veus en directe.

De nou arriba en 2022 el cicle operístic al Auditori Teulada Moraira, en aquesta ocasió el 12 de març amb la representació de Nabucco, de Verdi amb la Companyia d’Òpera 2001.

I el dissabte 26 de març, Una nit amb ella, un espectacle amb Loles León al costat de dos joves ballarins/actors i dos músics en directe, on l’actriu despullarà la seua ànima i donarà curs a la seua llengua mordaç. Cantarà i ballarà perquè l’espectador recorde aqueixa nit amb ella com una cosa inoblidable.

Tot un ventall d’espectacles on l’escenari del Auditori Teulada Moraira pren força amb una programació plena d’energia que intenta des de principi a fi mantindre la il·lusió viva entre el nostre públic.

En un espai adaptat i segur que compleix amb les normes de seguretat sanitària perquè el públic se senta còmode i segur.

Les entrades poden adquirir-se a través de www.auditoriteuladamoraira.es o en www.instanticket.es i en els punts de venda de les taquilles de l’auditori, SIT Ajuntament de Teulada i Espai La Senieta en Moraira.