L’Auditori Teulada Moraira acull aquest dijous, 7 de juny, Toca´m un conte amb un nou espectacle sota el títol “Shymi, el xiquet dels estavelles” produït pel Conservatori de Música Professional “Mestre Berenguer” de Teulada i l’Escola Municipal de Teatre de Teulada.

Aquesta actuació està emmarcada dins de la marca pròpia Petit Auditori A+A (Animació i Aprenentatge) on el Auditori aposta pel públic més jove posant accent al caràcter pedagògic i lúdic amb la finalitat d’acostar-los aquest espai cultural mitjançant activitats d’aquest tipus perquè puguen gaudir aprenent.

La cita és a les 20:00 hores i l’entrada és lliure, amb aforament limitat, on els assistents podran gaudir d’una interpretació lliure d’aquest conte musical de David Postiguillo adaptat per a banda, cor i teatre, protagonitzat per l’alumnat i professorat del conservatori de Teulada i l’Escola Municipal de Teatre de Teulada.

Unes 200 persones participen en “Shymi, el xiquet dels estavelles”, on es narren les aventures d’aquest xiquet Shymi que viu en el planeta Quarkum i que és enviat pels seus pares a la terra per a aconseguir un element que salvarà la seua raça de l’extinció provocada per un tirà anomenat Volvebatur.

Al llarg d’aquesta odissea Shymi recorrerà quatre països i regions viatjant a través de la cultura musical i estaran representades per quatre moments en el qual el cor de xiquets i xiquetes cantaran una cançó amb clares influències musicals de cada regió.

Un conte musicat, sota la direcció musical i teatral de Joan Philippe de Trazgenies i Rosa Català, respectivament, amb un missatge molt clar que parla de l’amistat, respecte, diversitat, tolerància i companyia.

Una cita que no et pots perdre on la música, l’ensenyament i la il·lusió brillarà en aquest espai cultural gràcies a l’esforç i dedicació dels joves estudiants i els seus professors.

Si t’ha agradat aquesta notícia, comparteix-la en xarxes socials. Inclou els nostres hashtags #LOBLANC#envalencia #CulturaAmbtu #CulturaAmbmi #CompartimCulturaAmbtu. Per a conèixer altres esdeveniments en la zona consulta nostra Agenda