En la modalitat d’intensiu han convocat una nova edició del taller “El desig d’escriure: Els primers passos en l’escriptura” realitzat per Eva Torres del 2 a l’11 de setembre. Aquest taller és el degà de les seues propostes. En aquest intensiu mensual s’intenta descobrir un taller d’escriptura creativa d’una manera pràctica. S’obri el camí de la imaginació per a arribar misteriós cor de l’escriptura: trencant bloquejos, estimulant la creativitat i superant les barreres que dificulten l’expressió literària. L’activitat presencial es realitza en la llibreria Pynchon d’Alacant en un horari de dilluns i dimecres de 19 a 21 h. El seu preu és 95 €.

D’altra banda, també és possible ja apuntar-se al taller “Escriptura creativa” que té una durada de 9 mesos. Treball en grup a partir de propostes de treball i materials tècnics molt diversos que el seu equip ha desenvolupat al llarg de més de vint-i-cinc anys d’investigació en Escriptura Creativa. El seu mètode posa l’èmfasi en què l’escriptura es convertisca en una cosa quotidiana, única forma que la seua pràctica acabe per resultar tan natural com el parlar. L’alumnat d’aquest taller en qualsevol dels seus nivells tenen dret a participar amb un relat en la convocatòria del llibre de relats de publicació periòdica. Aquest taller, és les seues modalitats d’iniciació i avançat, també es realitzarà en la llibreria Pynchon d’Alacant. El curs té un preu de 90 € al mes i 35 € de matrícula i el coordinen Eva Torres, Rodrigo Díaz Cortez, Aitor Díaz.

Ens assenyalen que pròximament llançaran també les dates d’un nou taller d’escriptura autobiogràfica que serà d’octubre a juny.