L’Ajuntament de Cocentaina vol felicitar als joves guardonats i finalistes de Cocentiana en els 18 Premis TopCreation. El passat 10 de setembre, els jardins del Museu Arqueològic Provincial, MARQ, es van omplir d’enginy i creativitat en una nova edició de la gala de lliurament dels Premis TopCreation. La Diputació d’Alacant convoca anualment aquestes distincions amb les quals pretén reconéixer la capacitat, el talent i les habilitats creatives dels joves de la província. La coneguda humorista Sara Escudero va ser l’encarregada de presentar l’acte que va concloure amb l’actuació del cantant Xuso Jones.

La regidora de Joventut, Maite Valls, va estar present en l’entrega dels guardons, la qual va comptar amb una gran representació de joves contestans: quatre joves del nostre poble eren finalistes en les modalitats d’iniciativa empresarial, treball musical solista i relat breu.

Finalment, Xavier Llinares, creador d’”Ohhana”, una iniciativa que dissenya i comercialitza roba de punt sota els criteris de sostenibilitat i responsabilitat social, es va alçar amb el segon Premi Iniciativa Empresarial, dotat amb 1.300 €. Igualment, en la categoria de Relat Breu, Roger Garrido, amb “Més dura serà la victòria”, va dur a Cocentaina també un segon premi valorat amb 700 €. Just en aquesta categoria, la nostra regidora de Joventut va ser l’encarregada de donar alguns dels premis als guanyadors.

Per a Maite Valls “és un orgull per al nostre poble tindre tanta representació en la fase final d’aquests premis, i felicitem les persones que han guanyat, com també les finalistes i, per descomptat, a tots aquells joves que han participat en aquests premis. Açò demostra la realitat dels nostres joves: creatius, emprenedors i actius, molt lluny dels estereotips de la joventut que, malauradament, veiem dia a dia en els mitjans de comunicació”.

Xavier Llinares