El Servei de Llengües de la Universitat d’Alacant llança una nova edició dels Tallers de Llengües i Cultures, la sisena, d’una iniciativa que ha aconseguit un gran èxit de participació en les cinc edicions anteriors, amb més de mil estudiants matriculats.
En aquest segon quadrimestre del curs acadèmic s’ofereixen tallers d’introducció a la llengua i la cultura alemanya, àrab, francesa, italiana, japonesa, llengua de signes a la Comunitat Valenciana, portuguesa, romanesa, russa i catalana. La matrícula és gratuïta per als membres de la comunitat universitària i qualsevol altra persona interessada s’hi podrà inscriure amb un preu de matrícula de vint euros. El termini de matrícula acaba el 24 de febrer.
Els tallers tenen una durada de deu hores (reconeguts amb 1 crèdit) i busquen promoure els valors del plurilingüisme a través del coneixement de llengües i cultures diverses i de l’ús del valencià com a llengua pròpia de l’activitat acadèmica. Ofereixen una visió àmplia de la realitat social, cultural i lingüística del país a través de la pràctica de situacions comunicatives, vocabulari bàsic i aspectes bàsics de la gastronomia, tradicions populars, vida quotidiana, condicions de vida, convencions socials o art.