La Societat Musical La Lira de l’Alfàs del Pi, ha obert el termini de matriculació de la seua Escola de música i enguany, com a novetat, tot el procés es realitzarà online, segons ha informat el director Oscar Guiu, que anima a apuntar-se a tots aquells que estiguen interessats a aprendre a tocar un instrument musical, tant joves com adults.

Una de les associacions culturals més importants del municipi, ha destacat el regidor de Cultura, Manuel Casado, avalada per la seua llarga trajectòria, de fet celebra enguany el seu 40é aniversari, i sens dubte el seu futur està segur gràcies a la labor formativa exercida per l’escola.

Segons ens informa Oscar Guiu, director de l’escola, malgrat la situació actual que estem vivint, l’escola de música, no ha cessat la seua activitat, i tot gràcies a l’esforç de la Societat Musical la Lira i al suport dels pares i alumnes, que han fet possible que les classes s’impartiren telemàticament, mantenint d’aquesta manera el contacte entre professorat i alumnat, podent finalitzar el curs com estava previst.

L’oferta educativa de l’escola, continua sent molt variada. S’imparteixen classes de clarinet, oboé, flauta, saxo, fagot, violoncello, piano, tuba, trompeta, trompa, trombó, bombardí i percussió.

A més, com a anys anteriors també s’impartiran classes de la metodologia Fasolet, per a xiquets a partir de 3 anys. De jardí musical per a xiquets de 6 i 7 anys i classes de llenguatge musical i instrument des dels 8 anys.

Els adults, a partir de 18 anys, també podran matricular-se en el curs de solfeig, amb horaris adaptats a la jornada laboral.

A causa de les circumstàncies, la matrícula per al curs 2020/2021 serà online i durant el mes de juny i juliol disposaran d’un horari d’atenció telefònica, per a atendre qualsevol dubte, ampliar informació, o realitzar la matrícula.

L’horari d’atenció telefònica serà:

  • JULIO

Dilluns i dimecres 17:30h a 20:00h

 

  • AGOST

Sol per internet.

Les classes començaran el Divendres 4 de setembre.

Per a matricular-se o rebre informació, els interessats poden dirigir-se:

-Web www.liralfas.org

-Email: escuela.liralfas@gmail.com

-Per telèfon i Whatsapp 622 149 163

-Facebook : Escola de Música la Lira de l´Alfàs del Pi.