Des de la regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut s’ha organitzat un variat programa d’activitats per a xiquets i xiquetes de totes les edats el termini de les quals de preinscripció s’ha obert aquesta setmana abans del sorteig de matriculació que tindrà lloc el 30 de maig.

El programa Sal de Casa es consolida en l’Espai Jove de Villena amb una gran oferta lúdica dirigida a les i els menors d’edat la qual comptarà aquest estiu amb 465 places. “Sal de Casa incita als joves a eixir i deixar aparcades les noves tecnologies per una estona”, ha assenyalat el regidor d’Infància, Adolescència i Joventut, Luis Pardo.

Repeteixen diverses de les activitats clàssiques com la Ludoteca d’Estiu el Campament Urbà o el Club d’Estiu. L’oferta es complementa amb una nova edició del Campus Dansa, tallers de dibuix, còmic i elaboració de cosplays (disfresses de personatges d’animació). La novetat per a enguany 2019 serà la Festa Estiu Clia.

Una festa del Consell Local d’Infància i Adolescència que tindrà lloc el 29 de juny on els integrants de l’actual consell podran compartir un espai d’entreteniment. Allí es presentaran les noves sol·licituds d’inscripció en el consell per a les i els joves que entren a substituir als membres del CLIA que acaben la seua participació per l’edat.

La preinscripció per a totes les activitats s’ha obert aquesta setmana i es pot realitzar a través de diferents canals com són el mail espaciojoven@villena.es, el telèfon 96 580 64 26 extensió 390, a través de la web de l’Espai Jove, o de forma física en les seues dependències. La preinscripció anirà associada a un número de sol·licitud per al sorteig de l’ordre de matriculació que tindrà lloc el 30 de maig.

“Això ens permetrà citar a pares i mares de forma ordenada per a la matriculació”, ha destacat el tècnic de Joventut, Juan Rubio. D’aquesta forma cap xiquet o xiqueta té privilegis de matriculació i s’eviten llargues cues a l’entrada de l’Espai Jove.