L´Escola d´Art de Finestrat ha obert el termini de matrícula per al curs 2019/2020 que comença aquest mes de setembre. Per a facilitar la participació de veïns del centre històric, la Cala i les urbanitzacions les classes s’impartiran en dues dependències municipals: el Centre Juvenil i el Centre de Formació del Bulevard (situat en la rotonda de les superfícies comercials). Les classes es desenvoluparan de dilluns a divendres, en diversos horaris al llarg de la vesprada i, segons demanda, també hi haurà en horari de demà.

Modalitat infantil

En el cas dels més xicotets les classes començaran el dilluns 9 de setembre. Poden assistir menors des dels 3 anys d’edat als qui els ensenyaran dibuix, pintura acrílica sobre llenç, collage, carbonet, pintura pastís, aquarel·la, témpera… i totes aquestes tècniques es realitzaran sobre diversos suports.

Classes per a Adults

Des de L’Escola d’Art de Finestrat també imparteixen classes per a adults. La data d’inici és el dilluns 16 de setembre i, entre altres continguts, aprendran dibuix amb tècniques diverses com a carbonet, pastís, retolador, grafit, a més de pintura a l’oli i acrílica, aquarel·la, tinta xinesa i tècniques mixtes.

L’any passat van participar en L´Escola d´Art de Finestrat un centenar d’alumnes, entre adults i xiquets/as, tant en el centre històric com en l’àrea de la Cala, urbanitzacions i Bulevard. I, en finalitzar el curs, amb l’objectiu de mostrar els coneixements adquirits, celebren una exposició amb les seues creacions pictòriques.

Inscripcions

Els interessats poden sol·licitar informació i formalitzar la seua inscripció posant-se en contacte amb Gemma (629 682 965) i Mª Carmen (639 733 682).