L´Escola d´Art de Finestrat ha obert el termini de matrícula per al curs 2018/2019 que comença aquest mes de setembre. Un any més, les classes de Dibuix i Pintura se celebraran tant a la Casa de Cultura com al Centre de Formació del Bulevard (situat en la rotonda de les superfícies comercials) per facilitar la participació de veïns del casc històric, la Cala i les urbanitzacions. Les classes es desenvoluparan de dilluns a divendres, en diversos horaris al llarg de la tarda i, segons demanda, també hi haurà en horari de matí.

Modalitat infantil

En el cas dels més petits les classes començaran el dilluns 10 de setembre. Poden assistir menors des dels 3 anys d’edat als qui els ensenyaran dibuix, pintura acrílica sobre llenç, collage, carbonet, pintura pastís, aquarel·la, témpera… i totes aquestes tècniques es realitzaran sobre diversos suports.

Classes per a Adults

Des de L’Escola d’Art de Finestrat també imparteixen classes per a adults. La data d’inici és el 17 de setembre i, entre altres continguts, aprendran dibuix amb tècniques diverses com a carbonet, pastís, retolador, grafit, a més de pintura a l’oli i acrílica, aquarel·la, tinta xinesa i tècniques mixtes.

L’any passat van participar en L´Escola d´Art de Finestrat un centenar d’alumnes, entre adults i nens/as, tant en el casc històric com a l’àrea de la Cala, urbanitzacions i Bulevard. I, en finalitzar el curs, sempre realitzen una exposició per mostrar les seves creacions.

Inscripcions

Els interessats poden sol·licitar informació i formalitzar la seva inscripció posant-se en contacte amb Gemma (629 682 965) i Mª Carmen (639 733 682).