Mercalicante acaba d’obrir el termini d’inscripció per a participar en dos concursos fotogràfics: la I Marató Fotogràfica de Mercalicante i l’I Concurs de Foto-reportatge de Mercalicante, que s’organitzen amb motiu de la celebració del 50º aniversari del clúster alimentari. Mitjançant el desenvolupament de tots dos certàmens es pretén promoure l’activitat que desenvolupa la companyia i les empreses instal·lades en el seu recinte, així com difondre els valors que defensa l’entitat entre la societat alacantina. Aquests certàmens compten amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Hostaleria, Consum i Mercats de l’Ajuntament d’Alacant i l’escola de fotografia Mistos.

Els mercats municipals de la ciutat d’Alacant es convertiran en l’escenari triat per a dur a terme la I Marató Fotogràfic de Mercalicante, que tindrà lloc el 15 de setembre a partir de les 9.00 hores. El certamen estarà obert a persones de qualsevol edat i nacionalitat. El període d’inscripció finalitzarà el 9 de setembre. S’establiran dues categories de premis, una per a adults amb un premi dotat amb 200 euros, i una categoria infantil que tindrà com a premi una càmera fotogràfica.

L’I Concurs de Foto-reportatge de Mercalicante estarà dirigit a un àmbit més professional, per açò els participants hauran de presentar un curriculum vitae i una mostra dels treballs fotogràfics realitzats per a poder inscriure’s. De les candidatures presentades s’efectuarà una selecció de 10 fotògrafs que hauran d’elaborar un reportatge fotogràfic amb cinc imatges de Mercalicante o de les empreses instal·lades en el recinte del clúster alimentari. D’aqueixos treballs, se seleccionarà a un únic guanyador que rebrà un premi d’1.000 euros. El període d’inscripció conclourà el 7 de setembre.

Els projectes guanyadors i seleccionats formaran part de l’exposició fotogràfica sobre la història de Mercalicante. Per a obtenir més informació sobre tots dos certàmens es poden consultar les bases en la web de l’empresa (www.mercalicante.com).

Per a la directora general de Mercalicante “amb aquests concursos volem acostar el dia a dia que es viu en les nostres instal·lacions a tota la societat, i potenciar especialment els hàbits saludables a través del consum de productes de temporada i de qualitat com els quals es poden trobar en els nostres mercats municipals, els quals es proveeixen diàriament de les empreses implantades en el nostre clúster alimentari”.

Mercat de compradors. Foto: Diario Información

Mercat de compradors. Foto: Diario Información