La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Torrevella informa que des de divendres passat, 15 de setembre i fins al 15 d’octubre, es troba obert el termini de presentació de curts de cinema de terror per al festival “Torrerífico”, organitzat conjuntament per la Regidoria de Joventut, la Seu Universitària de la UA a Torrevella i l’Associació Juvenil La Com

El Torrerífico 2023, en la seua sisena edició, se celebrarà el dissabte, 28 d’octubre, des de les 17.00 hores en el Centre Cultural Verge del Carmen. Els curts a concurs hauran de tindre una duració mínima d’1 minut i màxima de 20 minutos, incloent-hi els títols de crèdits.

El concurs compta amb tres premis:

• Premi del jurat al millor curtmetratge, dotat amb 1.000 €
• Premi del jurat accèssit, dotat amb 500€
• Premi del públic, dotat amb 200€

Bases completes en la web de la seu de la UA a Torrevella https://web.ua.es/es/seus/torrevieja/sede-universitaria-de-torrevieja.html i en la web del festival www.torrerífico.com.

En l’última edició del Torrerífico en 2022 es va batre el rècord de presentació de curts a concurs, amb 17 curts en total, amb directors de tota Espanya, sent el premi a millor curtmetratge el curt “Tritop”, dirigit per María Antonia Martínez Tena.

Per a més informació sobre el Torrerífico poden acudir presencialment al CIAJ , situat en Passeig Juan Aparicio, núm. 5, o informar-se a través de les seues xarxes socials @torreviejajuventud en instagram o facebook, telèfon 965714072, whatsapp 606055291, correu juventud@torrevieja.eu i en la web municipal www.torrevieja.es.