La Regidoria de Majors, de la qual és regidor David Alabés, juntament amb la Universitat Miguel Hernández (UMH) obri el termini de pre-matrícula del programa AUNEX (Aules Universitàries de l’Experiència) para majors de 55 anys que el seu objectiu és permetre a aquest col·lectiu l’accés a la formació universitària. En les AUNEX, a més d’ampliar coneixements es potencia la relació intergeneracional a través d’activitats acadèmiques i activitats socioculturals programades durant el cicle.

Per a formar part d’aquest programa és necessari ser major de 55 anys o complir-los durant el curs acadèmic. No obstant açò, no es requereix tenir estudis previs.

Els horaris de classe són de 16:30 a 19:30 hores els dilluns i dimecres o els dimarts i dijous d’octubre a maig. Totes les assignatures tenen una durada de 15 hores lectives.

El termini de la pre-matrícula per al primer i segon curs és fins al 12 de setembre. Existeix la possibilitat de matricular-se per assignatures. El preu per matrícula i curs són 110 euros, incloent els seminaris i cursos inclosos.