Oberta la inscripció per als cursos de monitor i direcció d’activitats de temps lliure a Villena

Oberta la inscripció per als cursos de monitor i direcció d’activitats de temps lliure a Villena

La nova regidora d’Infància i Joventut ha presentat al costat del responsable de l’Espai Jove la convocatòria de curs de monitor/a i direcció d’activitats de temps lliure que organitza la COMIJ.

La Comissió Comarcal de Serveis d’Informació Juvenil de l’Alt Vinalopó (COMIJ) ha fet pública la convocatòria dels cursos de MAT i DAT que s’impartiran a Elda i Villena des de gener a maig. “Es tracta de dos cursos per a millorar la formació i aconseguir els requeriments legals per a treballar amb menors”, ha indicat Eva García, regidora d’Infància i Joventut.

El curs MAT de Monitor/a d’Activitats de Temps Lliure té una duració de 310 hores repartides en 150 hores lectives i 160 hores de pràctica. S’imparteix en el Centre Cívic i Juvenil d’Elda entre el 26 de gener i el 25 de maig. Té un cost de 150 euros on s’inclouen tots els materials del curs i les classes online.

El segon curs DAT (Direcció d’Activitats de Temps Lliure) es desenvolupa a Villena en les dependències de l’Espai Jove entre el 19 de gener i el 25 de maig. Té una duració de 320 hores dividides en 200 hores lectives i 120 hores pràctiques. El seu preu és de 225 euros i és obligatori disposar del MAT per a poder accedir a aquesta formació. “Està més enfocat a la coordinació d’equips, un títol que amb tota probabilitat exigirà la nova llei autonòmica”, ha destacat Rubio.

L’horari de tots dos cursos intensius serà els dissabtes en horari de matí i vesprada. Les places són limitades, les inscripcions ja es troben obertes a través de l’Espai Jove, per a totes les persones de la comarca interessades. Per a més informació es pot trucar al telèfon 96 580 64 26.

 

 

 

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X