“Oliver Twist, el pequeño huérfano”, és un espectacle per a públic familiar basat en la novel·la original de Charles Dickens.

La mare d’Oliver mor en donar a llum, i Oliver és reclòs en un orfenat regentat pel Senyor i la Senyora Bumble. Allí al costat d’altres xiquets passa molta fam i fatigues. Per protestar d’aqueix maltractament i demanar una mica més de menjar, és venut a un enterrador, en la casa del qual també és maltractat, fins al punt en el qual escapa. Fuig a Londres a la recerca d’un futur millor i es troba en el camí amb un pillet anomenat Truhan. Aquest pillet és un xiquet del carrer que viu a casa de Fagin, un vell extravagant que acull a xiquets orfes a la seua casa a canvi que treballen robant per a ell. Aquesta vida sembla fantàstica en comparació a les penalitats de la inclusa.

Allí coneix a molts altres orfes com ell i a Nancy una xica que també va ser criada per Fagin i que ara és núvia de Bill Skipes un dels jefecillos de la banda de les Fures (així diu el vell Fagin a “els seus xics”) Nancy es fa amiga d’Oliver i li pren molt afecte. La Banda de les Fures està planejant un robatori contra un bon senyor dels barris alts de Londres. Fagin decideix que Oliver per la seua innocència serà un bon esquer. Amb l’ajuda de Bill Skipes intenten perpetrar el “treball “i Oliver és detingut erròniament per la policia que vol portar-li a la presó. L’home al qual suposadament ha robat explica l’error i l’acull en la seua família.

El malvat Bill Sikes, es preocupa per si a Oliver se li afluixa la llengua i els delata, per la qual cosa tramen un pla per a tornar a tindre’l en el seu poder, alguna cosa que aconsegueixen. Bill Sikes vol continuar utilitzant a Oliver per a perpetrar un robatori, el xiquet es nega i Bill Skipes s’abalança sobre ell amb intenció de ferir-li. Nancy s’interposa entre el ganivet i Oliver resultant ferida de gravetat…A la fi detenen a Fagin, i Oliver torna al costat del benefactor, que resulta haver sigut el protector també de la seua difunta mare i amic del iaio del xiquet…

Dissabate, 20/04/19. 18 hores.

Preu 12€ platea / 10€ amfiteatre

Duració aprox: 90 minutos

Edat: A partir de 6 anys.