La regidora de Turisme, Mariola Rocamora, ha presentat aquest matí al costat del president de la Junta Major de la Setmana Santa d’Oriola, Pepe Sáez Sironi, la tercera edició de les Jornades Gastronòmiques de Quaresma 2020 que tindran lloc durant els divendres del 28 de febrer al 3 d’abril en diferents enclavaments del municipi.

Les jornades van començar el divendres 28 de febrer en el Palau Episcopal, el 6 de març seran en el Convent de les Salesas i el Convent del Carmen albergarà aquesta nova edició el 13 de març. Per part seua, el divendres 27 seran en el Convent de San Francisco i finalment conclouran el 3 d’abril en el Seminari Diocesà de San Miguel.

El preu del menú per persona serà de 30 euros, i tal com ha explicat Rocamora, “destacarem el menjar tradicional oriolà respectant la quaresma de no menjar carn i seguint aqueix ritu de posar en valor aquesta tradició”.

Per part seua, el president de la Junta Major de la Setmana Santa ha destacat que la realització de les Jornades de Quaresma “és un focus de trobada entre gent que estimem la Setmana Santa” al mateix temps que ha explicat que “volem cuidar les tradicions de la nostra Setmana Santa ja que el menjar de vigília una de les més importants per la devoció d’aquesta festivitat”.

L’edil ha agraït la col·laboració de tots els convents i enclavaments oriolans que acolliran aquestes cerimònies, així com “a totes les persones que han contribuït perquè això tire avant, com no pot ser d’una altra manera, a la Junta Major com la pionera d’aquestes jornades que organitzem conjuntament per a posar en valor les tradicions que ens defineixen”.