La regidora de Turisme i Festivitats, Mariola Rocamora, ha presentat aquest dijous l’II Festival de Música Renaixentista i Barroca, que tindrà lloc del 15 al 18 d’octubre a l’Auditori de la Fundació CAM. L’edil ha estat acompanyada pel director de la Capella de Ministrers, Carles Magraner.

Rocamora ha destacat que “durant aquests quatre dies, la nostra ciutat serà l’escenari per a concerts de música que ens faran viatjar fins al segle XVI i XVII, amb artistes de primer nivell i de reconeixement internacional, per la qual cosa és una gran oportunitat per a gaudir d’aquest festival tan especial”.

La programació començarà el dijous 15 a les 19.00 hores amb la presentació de “Set raons per a escoltar música antiga”, a càrrec d’Álvaro Zaldívar. Seguidament, a les 20.00 hores serà el torn del concert “Lucretia Borgia, Capella de Ministrers, Carles Magraner”, interpretat per Èlia Casanova, Carles Magraner i Robert Cases. El divendres 16 a les 20.00 hores tindrà lloc el concert “Moteverdi & Friends, La Galanía”, amb Raquel Andueza i Jesús Fernández, mentre que el dissabte 17 la programació del festival continua a les 11.00 h amb un concert en la Catedral d’Oriola, titulat “A les armes: sota el baluern de la batalla”, de Pablo Márquez, i a la vesprada a les 20.00 hores serà el concert “No t’embarques pensament”, de Rocío de Fruits i Ánibal Soriano.

El festival es tancarà el diumenge 18 a les 20.00 hores amb el concert “A Circle in the water”, interpretat per Dèlia Agúndez, Toni Aparisi, Carles Magraner i Robert Cases.

Per part seua, Carles Magraner ha assegurat que “és una proposta ideal per a la ciutat d’Oriola per tot el patrimoni religiós renaixentista i barroc amb el qual compte, i en la qual oferim música d’alta qualitat amb cinc concerts i una conferència”, al mateix temps que ha agraït el suport de l’Ajuntament d’Oriola que ha apostat novament enguany en aquest festival “que esperem que es consolide en la seua tercera edició l’any vinent”.

Finalment l’edil de Turisme i Festivitats ha recordat que “l’aforament a l’auditori i la Catedral és limitat, i l’entrada serà gratuïta prèvia reserva en els telèfons: 673-83-63-85/965-304-645/965-302-747”, mentre que també ha insistit que “tots els concerts compliran les estrictes mesures sanitàries com el control d’aforament, distanciament i higiene”.

Tota la informació sobre l’II Festival de Música Renaixentista i Barroca es pot consultar en la web www.musicaypatrimonio.es, i en la web de la Regidoria de Turisme, www.orihuelaturistica.es