El regidor de Platges, Ramón López, ha visitat les platges d’Oriola que disposen de zones de bany accessible per a persones amb mobilitat reduïda per a interessar-se pel servei. Les platges que compten amb aquestes zones són les de Cala Bosc (La Zenia), Platja de la Glea (Campoamor), Platja Barranco Rubio (Campoamor) i Platja Cala Capità (Cap Roig).

López ha informat que “en aquestes quatre platges s’han renovat les instal·lacions amb noves pèrgoles i tarimes, les quals disposen d’un socorrista amb formació per a l’atenció a les persones amb mobilitat reduïda, així com de cadires amfíbies i un llavapeus adaptat”.

“Amb aquestes zones de bany accessible, que permeten als usuaris fer ús d’aquestes instal·lacions per a gaudir d’un dia de platja, atenem també la sol·licitud que van fer els usuaris a través de la Mesa d’Accessibilitat”, ha indicat l’edil.

Finalment, el regidor ha destacat que “donada la gran afluència de persones a les platges d’Oriola, en els llocs de vigilància i socorrisme, hi ha a la disposició dels pares de polseres identificatives per als xiquets en les quals s’indicarà el nom i número de telèfon dels pares amb la finalitat de previndre perdudes de llarga durada”.