L’Ajuntament d’Oriola, a través de la seua Regidoria de Turisme, ha rebut una subvenció de Turisme Comunitat Valenciana, dins de les ajudes d’impuls a la imatge de les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana per una quantia de 5.402,42 € per a promoció de les festes i de 1.354,96€ per a promoció de les platges. Aquestes ajudes cobreixen el 50% de les despeses del projecte presentat, amb la finalitat de com en el cas de les festes, realitzar accions promocionals per a la desestacionalització de l’activitat turística fóra dels dos mesos d’estiu, ja que s’ha promocionat la Setmana Santa, declarada d’Interés Turístic Internacional.

Les accions per a la promoció d’aquesta important festa es van realitzar principalment el mes de març i abril per a donar a conéixer un dels tresors turístics d’aquest municipi i atraure més turistes a vindre a Oriola durant aqueixos dies. En concret, es van centrar en tascons en radi d’àmbit nacional, premsa estrangera per a arribar tant a turistes i residents establits a la província. En els aeroports i estacions d’AVE d’Alacant i València, per la qual passen milers de viatgers, en el cas de València coincidint amb la setmana gran de les seues Falles. I finalment, les accions en la capital d’Espanya, a Madrid, tant en el seu metre com en els seus plans turístics, a més d’en la web i xarxes socials corporatives.

Mariola Rocamora, regidor de Turisme i Festivitats, afirma que rebre aquest tipus d’ajudes sempre és beneficiós “i cada any anirem sol·licitant-lo, alternant amb altres festes també declarades d’interés turístic”.

En el cas de la promoció de platges, està previst realitzar un catàleg en dos idiomes amb tota la informació, serveis i imatges de cadascuna de les platges, així com dels seus guardons i certificats de qualitat.