Enmig d’una situació difícil com la que estem vivint, el concert que tindrem l’ocasió de gaudir en el Teatre Chapí de Villena a càrrec del cantautor cubà Pablo Milanés no pot sinó produir-nos la grata sensació de saber que viurem, sens dubte, una nit emocionant. La gira “Esencia” amb la qual Pablo Milanés està recorrent diferents teatres i espais culturals, recalarà a Villena el dissabte 26 de setembre a les 20’00 h.

Pablo Milanés, va fundar juntament amb altres compositors i cantants de la talla excepcional de Silvio Rodríguez i Noel Nicola, l’anomenada Nova Trova Cubana, sent en l’actualitat, un dels principals representants de la cançó d’autor en la nostra llengua. Escenaris de tota Europa i Amèrica han acollit al llarg dels dos últims anys, aquesta proposta íntima, amb piano i chelo, en la qual Pablo Milanés ens acosta, sense artificis, la bellesa de les seues lletres i la calidesa de la seua veu inconfusible.

Les cançons del cubà, viuen en l’ideari d’una àmplia generació d’espectadors, que reconeixen en les seues lletres l’esdevenir d’un cantautor que va començar allà pels anys seixanta i que ha anat configurant al llarg de dècades, una personalitat indiscutible, creadora de públics i de moments inoblidables.

Aquest concert és, en paraules del mateix músic: “Un resum de l’essència de la meua obra en un recital”, en què es reprenen cançons emblemàtiques de la seua obra (El breve espacio, Para vivir, Yolanda, Ya ves, etc.), juntament amb unes altres no tan populars però que són exemples de la naturalesa i singularitat d’aquest trobador que puja als escenaris amb les mateixes emocions i enigmes que la música li ha proporcionat en més de sis dècades.

Amb totes les mesures de seguretat en funcionament i la reducció de l’aforament de la sala fins al 50%, el Teatre Chapí continua l’inici de la temporada de tardor, amb aquesta proposta musical tan esperada pel públic.

TEATRE CHAPÍ DE VILLENA

Dissabte 26 de setembre 2020. 20’00 H.

PABLO MILANÉS. Gira “Essència”

Pablo Milanés (veu) Miguel Núñez (piano) i Caridad Rosa Varona (chelo).

Preus: Entrades des de 23 €.